Horoscop Urania zilnic: marţi, 6 noiembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 6 noiembrie 2012
Berbec:

Berbecii pot să aibă parte de o luciditate ieşită din comun. Lasă-te pe mâna oamenilor are au să-ţi aducă daruri, surprize...
Taur:

Taurii pot să facă acum planuri cu soţul, soţia, iubitul. Atenţie mare la aroganţa intelectuală pentru că ai tendinţa de a da sfaturi care nu ţi se cer.
Gemeni:

Gemenii pot pune bazele unei relansări în carieră. Vizezi urcarea pe scara socială şi progresul în carieră; lasă speculaţiile pe seama altora!
Rac:

Racii sunt puşi astăzi în situaţia de a avea grijă de ceilalţi. Eşti inspirat şi poţi aduce soluţia salvatoare la o serie de probleme.
Leu:

Leii pot primi gesturi de afecţiune, cadouri sau invitaţii. Confortul domestic ţi se pune pe tavă, aşa că nu trebuie decât să întinzi mâna.
Fecioară:

E o zi potrivită pentru Fecioare să se ocupe de casă şi de familie. Împreună cu partenerul de viaţă, poţi lua acum decizii înţelepte.
Balanţă:

Mişcarea este sănătate curată astăzi. Dacă ai de lucru poţi rezolva în două zile cât n-ai făcut în anterioarele cinci.
Scorpion:

Scorpionii sunt cam detaşaţi, cam rupţi de realitate. Ajută atât cât ţi se cere şi oferă sfaturile pe care cei dragi vor să le primească!
Săgetător:

Săgetatorii pot astăzi să ierte tot ceea ce li s-a întâmplat în trecut. Eşti cel care poate destinde atmosfera pe oriunde trece.
Capricorn:

Capricornii speră la ceva mai bun pentru ei. Dacă ai nevoie de o încurajare, află că orice ţi se pare rău e spre bine!
Vărsător:

Se simte în aer un progres al Vărsătorilor. E timpul să trăieşti şi să munceşti din pasiune, renunţând la orice fel de constrângeri!
Peşti:

Aceşti nativi trebuie să se rupă acum de nişte obiceiuri. Mintea lor zboară peste mări şi ţări, la călătorii şi excursii în afara graniţelor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS