Horoscop Urania, 23 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - duminică, 23 septembrie 2012




Berbec:

Nu e exclus ca unele conflicte să fie escaladate, iar unele relaţii, încheiate. E timpul să pui la punct toate relaţiile parteneriale în care eşti implicat, să faci curăţenie dacă e nevoie.




Taur:

Ia lucrurile încet, fă-le pe rând, şi nu uita nicio clipă de tine şi sănătatea ta. E o zi bună să renunţi la nişte obiceiuri şi obişnuinţe de care te-ai ataşat!




Gemeni:

Pur şi simplu vezi viaţa cu alţi ochi, începi să te bucuri din orice şi să faci totul cu pasiune. Unele decizii radicale sunt inerente astăzi.




Rac:

O zi care poate părea dificilă şi încordată. E posibil să remarci că te adaptezi cu mult mai multă uşurinţă oricărui context.




Leu:

S-ar putea să fie nevoie de unele schimbări în atitudinea faţă de muncă. Ţie îţi priesc proiectele pe cont propriu, reuşita vine prin tine însuţi.




Fecioară:

Probabil că simţi nevoia să faci nişte reconfigurări ale relaţiilor şi proiectelor. Uită-te la tine şi descoperă mina de aur, apoi exploatează-te!




Balanţă:

Este momentul să acordezi modul de a funcţiona într-o relaţie cu nevoile sufletului tău. Îţi sunt îngăduite momentan câteva excese de personalitate.




Scorpion:

Este posibil ca astăzi să te trezeşti cu tot felul de treburi pe cap. Unele relaţii nu mai funcţionează la fel de bine ca înainte.




Săgetător:

Sunt posibile schimbări în cadrul relaţiei sentimentale. Te poţi integra acum foarte uşor în grupuri, organizaţii şi asociaţii.




Capricorn:

S-ar putea să începi să vezi care este vocaţia ta. Eşti nevoit să laşi în urmă anumite dependenţe întreţinute în cadrul familiei.




Vărsător:

Este o zi în care se recomandă prudenţa, mai ales dacă şofezi. E un moment bun să laşi în urmă înţelegeri vechi şi contracte care nu te mai reprezintă.




Peşti:

Îţi pot veni bani sub formă de recompense şi prime pentru eforturi susţinute. Astăzi pur şi simplu primeşte cu braţele deschise, acceptă şi uită-te ce ai de învăţat...

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS