Horoscop Urania, 24 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - luni, 24 septembrie 2012




Berbec:

E posibil să te simţi sufocat, sau presat să faci lucruri pe care nu ţi le doreşti. Ai grijă de sănătatea ta şi nu expune corpul la o avalanşă de alimente nesănătoase!




Taur:

Ar fi bine să-ţi îngrijeşti sănătatea. Acordă toată atenţia ta persoanei iubite şi copiilor, mai ales dacă aveţi un hobby comun.




Gemeni:

Îţi recomand să te laşi cât mai puţin iluzionat de faptul că ai mereu dreptate. Relaţiile tale sunt un teren de joacă, cu reguli pe care ar fi bine să le respecţi.




Rac:

Poate fi o zi agitată şi tensionată, mai ales dacă ţi se trasează sarcini cu care nu eşti de acord. Dacă te neglijezi, s-ar putea să fii pus la orizontală de oboseală.




Leu:

În trafic, prudenţa este absolut necesară. Poate îţi vine ideea să transformi un hobby în sursă constantă de venit.




Fecioară:

Astăzi s-ar putea să te vezi nevoit să faci tot felul de artificii pentru a face rost de o anumită sumă de bani. Consultă-te cu familia în privinţa unor chestiuni de perspectivă ce ţin de locuinţă.




Balanţă:

Cei din jur nu prea reuşesc să-ţi intre în voie, pentru că eşti capricios. Eşti foarte rezervat în comunicare, ceea ce nu te reprezintă de obicei.




Scorpion:

Apar lucruri de rezolvat sau ai nişte restanţe la serviciu, de care trebuie să te ocupi musai. E cazul să te abţii de la nişte investiţii sau cheltuieli necugetate.




Săgetător:

Eşti predispus la imprudenţe, fie şi numai la nivel de exprimare şi limbaj. Vei atrage atenţia asupra ta, iar ceilalţi vor fi nerăbdători să vadă de ce eşti în stare.




Capricorn:

Ceva te frământă, probabil legat de carieră sau de relaţia cu şefii. Te repoziţionezi acum faţă de carieră şi încerci să-ţi dai seama dacă ce faci reprezintă misiunea ta în viaţă.




Vărsător:

Dacă ai de semnat un document important, citeşte-l cu atenţie. Parteneriatele şi asocierile sunt în continuare calea prin care tu poţi să te apropii de aspiraţiile şi visurile tale.




Peşti:

Poate fi o zi destul de tensionată şi încordată. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să ieşi din starea de încleştare care îţi dă târcoale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS