Horoscop Urania, 22 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - sâmbătă, 22 septembrie 2012




Berbec:

Viaţa ta privată ar trebui să rămână exact aşa astăzi, accesibilă doar de tine însuţi. Practicarea iertării şi acceptării a tot ce este pot fi un adevărat balsam pentru suflet.




Taur:

Astăzi ai putea avea sentimentul că eşti păcălit sau că eşti dus cu vorba. Arta poate reprezenta un element de bun augur în cazul în care ai nevoie de ajutor pentru a te relaxa.




Gemeni:

Nu te strădui prea mult să înţelegi cerinţele şefilor sau colaboratorilor. Poate că o mică discuţie legată de sectorul financiar se va sfârşi cu un surplus al încasărilor tale.




Rac:

Astăzi ai foarte multă imaginaţie şi eşti foarte intuitiv. Revelaţiile legate de problemele care păreau a nu avea rezolvare sunt posibile.




Leu:

Nu prea mai ştii ce ai de luat şi ce ai de dat. Dacă simţi nevoia să stai singur, să te izolezi de ceilalţi, să îţi acorzi timp pentru a te aduna, profită de această zi.




Fecioară:

Este plăcut timpul petrecut alături de prieteni, însă distracţia poate fi costisitoare. Astăzi tinzi să fii foarte sensibil la observaţiile celor din jur.




Balanţă:

Ocupă-te doar de treburile urgente şi fii atent la sănătate. Nu lăsa garda jos, fii atent ce spui şi încearcă să nu te laşi dus de val spre sfârşitul zilei.




Scorpion:

Astăzi parcă strigi după atenţie. Cel mai bun mod de a evita neînţelegerile este să îţi păstrezi părerile pentru tine însuţi.




Săgetător:

Este posibil ca astăzi să fii ceva mai sensibil şi melancolic. Lasă-te dominat de sentimente de compasiune şi de generozitate.




Capricorn:

Te afli într-una dintre cele mai romantice perioade de anul acesta. Spre seară s-ar putea să te simţi în centrul atenţiei, pe bună dreptate dealtfel.




Vărsător:

Evită asumarea unor responsabilităţi inutile. Astăzi ar fi bine să te concentrezi asupra unor noi surse de câştig; pregăteşte-te pentru atmosfera romantică de mâine!




Peşti:

Cel mai bine ar fi să amâni activităţile care necesită simţ practic. O senzaţie stranie, mistică dar plăcută îşi va face simţită prezenţa.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS