Horoscop Urania, 21 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - vineri, 21 septembrie 2012
Berbec:

O zi potrivită pentru a te retrage puţin din contextul problemelor cotidiene. Atenţie la relaţiile sentimentale!
Taur:

Ai parte de surprize plăcute din partea prietenilor. Fii prudent în privinţa sănătăţii şi a locului de muncă!
Gemeni:

Astăzi este activată zona profesională. Spre seară rezervă-ţi momente pentru plimbări în aer liber sau lecturi spirituale.
Rac:

Ziua de astăzi pare să fie dedicată demersurilor administrative. Spre seară adună-i pe cei dragi la o mică petrecere.
Leu:

Eşti foarte interesat de câştig şi siguranţă materială. Evita provocările şi trasează-ţi noi planuri de viitor; atenţie la sănătate!
Fecioară:

S-ar putea ca în relaţiile tale, să apară un element de noutate. Sunt momente bune de a lua legătura cu cei pe care nu i-ai văzut de mult.
Balanţă:

Poţi extrage beneficii maxime, mai ales din punct de vedere financiar. Orientează-ţi eforturile către casă şi implicaţiile ei.
Scorpion:

O zi pe care o trăieşti după pofta inimii. Zona sentimentală sta astăzi sub semnul surprizei şi ineditului; inspiraţia şi creativitatea sunt la cote maxime.
Săgetător:

S-ar putea să ai surprize din partea membrilor familiei. S-ar putea să descoperi unele nereguli, dar le vei putea remedia cu uşurinţă.
Capricorn:

Ziua de astăzi îţi aduce conjuncturi favorabile. O zi cu mulţumire sufletească, echilibru emoţional şi satisfacţii; prezenţa ta este aşteptată în cercul de prieteni.
Vărsător:

Ai şansa să identifici noi calităţi şi aptitudini. Dozează-ţi eforturile şi alternează orele de muncă cu cele de odihnă; sănătatea este vizata pe segmentele aparatului digestiv.
Peşti:

Poţi avea oportunitatea de a-ţi creşte credibilitatea şi reputaţia în mediul profesional. Spre seară, adună-i pe cei dragi la petrecere amuzantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS