Horoscop Urania, 14 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - vineri, 14 septembrie 2012




Berbec:

S-ar putea ca astăzi să-ţi fie testată moralitatea. Indicat este să păstrezi o oarecare detaşare faţă de tot şi toate.




Taur:

Este o zi în care îţi pot scăpa foarte uşor unele detalii. Nemulţumirile de la locul de muncă persistă, însă e posibil ca totul să se întoarcă în favoarea ta.




Gemeni:

Poţi avea o imagine distorsionată despre tine. E momentul să tranşezi lucrurile cu curaj, să spui deschis ce ai de spus!




Rac:

Muncă, drumuri multe, discuţii. În plan profesional, orice temere sau piedică are rostul ei, aşa că ia totul aşa cum este.




Leu:

Astăzi te poţi simţi inspirat de câteva idei ingenioase. Este o perioadă în care corectitudinea şi moralitatea sunt extrem de importante.




Fecioară:

E momentul să îţi oferi câteva momente de tihnă şi pace. Fă un pas înapoi şi uită-te la alegerile din ultima vreme.




Balanţă:

O zi axată pe drumuri, treburi administrative. Din punct de vedere financiar, ai putea beneficia de daruri sau favoruri.




Scorpion:

Evenimentele din ultima vreme, ţi-au cam tăiat din elan dar nu e cazul să-ţi pierzi încrederea. Stai departe de cheltuieli şi investiţii.




Săgetător:

O iubire secretă sau ciudată îţi poate da de furcă. E momentul să vorbeşti deschis despre asta, însă fără agresivitate.




Capricorn:

Îţi dai seama cât de mult te afectează faptul că te complaci într-un loc. Liniştea şi extragerea din agitaţia lumii te pot ajuta.




Vărsător:

Astăzi ai ocazia să vezi care relaţii din viaţa ta nu funcţionează şi de ce. Eşti destul de sensibil la critici sau la observaţii mai dure.




Peşti:

Diplomaţia ar trebui să fie cuvântul de ordine astăzi. În ce priveşte zona finanţelor, stai departe de cheltuieli excesive.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS