Horoscop Urania, 13 septembrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - joi, 13 septembrie 2012




Berbec:

Astăzi eşti destul de imprevizibil şi poţi să creezi confuzie în jurul tău. Este posibil să intri în contradicţie cu un subaltern sau un coleg.




Taur:

Este o zi potrivită pentru meditaţie şi introspecţie, relaxare şi odihnă. Poţi primi recunoaşterea şi admiraţia pe care le aştepţi demult.




Gemeni:

Pot exista discuţii clarificatoare cu partenerul de viaţă sau cu un partener de afaceri. Încearcă să te adaptezi şi să accepţi lucrurile aşa cum sunt.




Rac:

Ai suficientă motivaţie şi inspiraţie pentru a crea lucruri excepţionale. Este o perioadă în care e foarte important să fii informat.




Leu:

Chestiunile de ordin financiar capăta mai multă claritate. Este un moment favorabil pentru a lăsa ceva în urmă şi a îmbrăţişa noi culoare de evoluţie.




Fecioară:

Ziua de astăzi încheie o perioadă de amânări, ambiguitate, dualitate. Ceva se poate rupe, dar dacă se întâmplă aşa, înseamnă că aşa e cel mai bine pentru tine.




Balanţă:

Poţi semna un contract avantajos, poţi găsi mijloace noi prin care să-ţi creşti veniturile. Lecţia zilei este detaşarea de părerile celor din jur.




Scorpion:

O zi cu situaţii neprevăzute la locul de muncă. Este un moment excelent pentru a învesti energie şi creativitate într-un proiect.




Săgetător:

O zi frumoasă, mai ales dacă alegi să o petreci departe de zgomotul şi agitaţia lumii. Poţi trăi experienţe noi, te poţi arunca în necunoscut...




Capricorn:

Sfatul meu este să nu faci rabat la moralitate şi onestitate. Încearcă să te detaşezi de orice încercare de a te atrage în discuţii pesimiste.




Vărsător:

Se pot organiza pe nepusă masă întâlniri, vizite, ieşiri în oraş. Poţi avea un câştig de imagine, credibilitate, bani şi... popularitate.




Peşti:

În cazul tău, surprizele sunt legate de zona financiară. Te poţi ocupa cu succes de o serie de demersuri administrative.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS