Horoscop Urania, 7 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - marţi, 7 august 2012




Berbec:

Starea de tensiune se simte în interiorul căminului. Poţi lupta pentru nişte drepturi sau te poţi ambala din cauza a ceva ce nu ţi se pare corect.




Taur:

Pe cât posibil evită drumurile în afara localităţii. Chestiuni de natură contractuală sau legală ar putea prinde contur.




Gemeni:

Trăieşti stări de nervozitate când încep discuţiile despre bani. E un interval bun să vindeci anumite afecţiuni de sănătate.




Rac:

Te năpădesc gândurile negre legate de propria persoană. O serie de afecţiuni medicale cauzate de excese ar putea să te sâcâie.




Leu:

Ai parte de revelaţii şi intuiţii legate de aproape toate aspectele vieţii personale. Sunt două zile potrivite să îţi îndrepţi atenţia spre plaiurile natale.




Fecioară:

Tu te revolţi împotriva nedreptăţii. Căminul devine centrul operaţiunilor tale, pentru că simţi nevoia să-ţi încarci bateriile acasă.




Balanţă:

Te preocupă situaţia materială a mamei şi este posibil să simţi nevoia să îi faci un cadou. Eşti predispus la flecăreală şi la bârfă.




Scorpion:

Te poţi simţi epuizat de problemele de la muncă. Nu lua asupra ta mai mult decât poţi duce pentru că vei regreta!




Săgetător:

Nu este exclus un conflict cu persoana iubită. Dacă în continuare nu te împaci cu ceva ce te deranjează, atunci pot răbufni probleme de sănătate.




Capricorn:

Ai inspiraţie dar şi argumente solide în favoarea hotărârilor tale. Puterea ta de a accepta tot ce se întâmplă şi de a trăi în prezent sunt salvatoare.




Vărsător:

Începi să-i acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Un grup din care faci parte îţi solicită prezenţa şi nu prea ai cum să te fofilezi.




Peşti:

Ai putea fi foarte inspirat de unele poveşti pe care le auzi. Ai o mare sete de cunoaştere, de lectură sau de învăţare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS