Horoscop Urania, 4 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - sâmbătă, 4 august 2012




Berbec:

Este o zi în care, în mod cert, eşti foarte atent la interesele tale. Sprijinul unor oameni influenţi te ajută să faci paşi semnificativi într-un proiect sau în evoluţia ta.




Taur:

Probabil că ai tendinţa să neglijezi toate sarcinile profesionale pe care le simţi ca pe o constrângere. E foarte important să-ţi dozezi cât mai eficient energia şi să fii atent la sănătate.




Gemeni:

Eşti mai liniştit şi îţi revine uşor uşor pofta de viaţă. Este posibil ca persoane dragi din jurul tău să aibă nevoie de un sfat sau o îndrumare de la tine.




Rac:

Ziua de astăzi promite comunicare frumoasă cu prietenii. Este posibil ca astăzi să ţi se întoarcă nişte bani.




Leu:

Astăzi e nevoie să fii ceva mai aplicat şi mai pragmatic decât de obicei. Reuşeşti să te faci înţeles, să comunici chiar şi cu cei care au o reputaţie de ursuzi sau neînduplecaţi.




Fecioară:

Cele mai importante alegeri pe care le faci sunt legate de relaţia de iubire. Este o zi în care e bine să te concentrezi asupra câştigurilor şi mijloacelor prin care le poţi aduce spre tine.




Balanţă:

Probabil că niciodată nu ai simţit o tensiune interioară mai mare. S-ar putea ca astăzi să fii mult mai sever şi pretenţios cu cei din jur.




Scorpion:

Astăzi ai şansa să salvezi câte ceva dintr-o relaţie. Te afli într-o perioadă favorabilă din punct de vedere al ascensiunii profesionale.




Săgetător:

Este o zi dedicată muncii, dar merită tot efortul. Caută compania oamenilor înţelepţi şi ai curajul de a opri orice discuţie care nu-ţi place.




Capricorn:

Se pare că nu prea îţi e gândul la muncă. Atitudinea ta emană forţă, autoritate şi putere, iar şefii contează pe părerea ta.




Vărsător:

Este o zi bună pentru a face o vizită părinţilor. Ai şansa de a da peste persoana potrivită care să te ajute în nişte demersuri juridice.




Peşti:

Ai prilejul să faci un exerciţiu de sinceritate faţă de o persoană apropiată. Astrele recomandă exersarea generozităţii şi parteneriatului.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS