Horoscop Urania, august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania pentru luna august 2013




Berbec:

Eşti predispus să-ţi asumi riscuri în ceea ce priveşte investiţiile, cheltuielile pentru locuinţă, bunurile de consum. Pot reveni în atenţie colaborări dificile, neprofitabile sau o relaţie delicată cu un partener de viaţă.




Taur:

Eşti mai norocos, te interesează jocurile, mişcarea, distracţia şi speculaţiile. Se pare că eşti dornic de aventuri sezoniere şi mai puţin de relaţii cu angajamente semnate.




Gemeni:

Poţi pune în aplicare planuri pentru care ţi s-au tot pus piedici până acum. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului urogenital şi gât.




Rac:

Poţi avea parte de întoarcerea la tine a unor bani care parcă nu mai ajungeau în posesia ta. La finalul lunii se întrezăresc veşti din străinătate.




Leu:

Primele 8 zile din această lună îţi cam transmit o stare de neputinţă. Financiar vei sta mai bine spre sfârşitul lunii, dar câştigurile vor veni din munca proprie.




Fecioară:

Nimic nu pare bătut în cuie, cu greu te mulţumeşte ceva. Se recomandă prudenţă, temperanţă şi studiul conştiincios.




Balanţă:

Eşti predispus la gesturi necugetate, la ieşiri în public disproporţionate, la conflicte şi polemici. Sănătatea este vulnerabilă în ultimele două zile ale lunii.




Scorpion:

Ai de rezolvat chestiuni ce ţin de funcţia sau rolul pe care îl ocupi. Luna august este favorabilă abordării disciplinelor spirituale şi lărgirii orizontului cunoaşterii.




Săgetător:

Te confrunţi cu situaţii pe care le-ai mai trăit. Recomandabil este să stai deoparte de intrigile existente şi să nu îţi divulgi planurile de viitor.




Capricorn:

Atragi uşor mentori, profesori, consilieri care să te ghideze. Spre finalul lunii poţi pleca într-o călătorie îndepărtată sau poţi stabili legături agreabile cu cineva aflat departe.




Vărsător:

E posibil să fii nevoit să iei asupra ta şi atribuţiile altora. Fii cât mai discret, lucrează mai mult cu tine însuţi şi trasează-ţi direcţii noi de viaţă.




Peşti:

Se reeditează discuţii mai vechi, apar neînţelegeri pe care le considerai rezolvate. Ultima zi a lunii te va ajuta în schimbarea relaţiilor cu ceilalţi şi cu propriul tău suflet.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS