Horoscopul zilei de marţi, 10 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 10 iulie 2012




Berbec:

Rămân în zona de interes preocupările legate de familie şi cămin. Dacă aştepţi ca alţii să vină spre tine cu un împrumut sau cu un avantaj, cam aştepţi degeaba.




Taur:

În prima parte a zilei există pericolul să ai parte de conflicte de natură materială. Sfatul ar fi să laşi totul aşa cum a picat, pentru că, dacă vrei să stingi focul, rişti doar să-l atâţi.




Gemeni:

Ai grijă la accidente! Este foarte important să înveţi să contezi pe alţii şi să delegi atribuţiile. Munca ta este apreciată.




Rac:

Îţi revin sentimentele de iubire şi încredere în forţele proprii. Atenţie mare la investiţii. Uită-te bine la ce cumperi.




Leu:

Este foarte posibil să descoperi talente de vindecător pe care ai vrea să le dezvolţi. Ai ceva de dăruit şi de transmis celorlalţi.




Fecioară:

Poţi face proiecte legate de acţiuni umanitare sau planuri pentru activităţi ce ţin de implicarea socială. E foarte bine să eviţi polemicile.




Balanţă:

Este foarte posibil, în caz că nu eşti căsătorit, să ai parte de o propunere în acest sens. Chiar ai ocazia de a impresiona şi de a culege laude.




Scorpion:

Este o zi în care prietenii îţi stimulează dorinţa de a călătorii. Poţi asimila acum informaţii foarte importante pentru viziunea ta asupra vieţii.




Săgetător:

Ai putea avea revelaţii legate de ceea ce simţi, ai putea avea trăiri de natură ocultă. Ai grijă la ce şi cât mănânci!




Capricorn:

Este foarte posibil să ai parte de o cerere în căsătorie sau de oficializarea unei relaţii. Poţi conştientiza legăturile profunde şi solide dintre tine şi cei apropiaţi ţie.




Vărsător:

Poţi începe un curs legat de terapii alternative. Interesele profesionale te pot purta departe de casă.




Peşti:

Eşti hotărât să transformi relaţiile cu cei din jur şi să fie bazate pe iubire şi creativitate. Eşti destul de stresat de un proiect, aşa că îţi poate fi destul de greu să te deconectezi cu totul de la muncă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS