Horoscopul zilei de azi, 1 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 1 iulie 2012




Berbec:

Este posibil să ai senzaţia că toată lumea e împotriva ta, dar subiectivismul este la cote înalte. Va trebuie să faci eforturi intense ca să împaci şi capra şi varza.




Taur:

Dacă ai ceva drumuri de făcut, astăzi ar fi o zi propice. Te poţi gândi serios să te apuci de studiu într-un domeniu nou.




Gemeni:

Poţi fi pus în situaţia de a-ţi apăra statutul social, ceea ce nu va fi uşor. Ai încredere în talentele tale, pentru că eşti aproape constrâns să accesezi noi modalităţi de a face bani.




Rac:

Sufletul tău este pe primul plan astăzi. În funcţie de ceea ce vrei tu să reprezinţi în ochii celorlalţi, aşa vei fi perceput.




Leu:

Chestiunile financiare şi cele legate de moşteniri, sunt prioritare pentru tine astăzi. Învaţă să accepţi tot ceea ce ţi se întâmplă, dacă vrei să nu laşi stresul şi tensiunea nervoasă să se somatizeze!




Fecioară:

Relaţiile sentimentale sunt într-un con de umbră, recomandabil fiind să nu te bazezi pe ele. Ar trebui să faci mai mult loc oamenilor noi în viaţa ta.




Balanţă:

Problemele de sănătate îşi fac simţită prezenţa, de aceea menajează-te cât de mult posibil. Atenţie să nu fii motivat de orgoliu, ci de principii în care crezi.




Scorpion:

Relaţiile cu prietenii sunt destul de încordate. Te poţi răzgândi în privinţa unor studii sau călătorii lungi.




Săgetător:

Te poţi relaxa la o plimbare în aer liber, lecturând o carte spirituală sau vizitând locuri deosebite. Ai mare grijă la orice tip de sancţiune din partea autorităţilor, fiind predispus la amenzi şi penalizări.




Capricorn:

Se recomandă să vorbeşti puţin şi cu prudenţă. Acolo unde relaţia nu se bazează pe principii solide, aşteaptă-te să se destrame.




Vărsător:

Concentrează-te pe lucruri cinstite şi vei obţine numai note bune. Ţi se va cere probabil dovada că eşti capabil să-ţi controlezi emoţiile, cu preţul unor probleme digestive.




Peşti:

Stările tale sunt atât de diverse, încât într-o singură zi, poţi interpreta roluri diferite complet. Poţi căuta cu succes noi modalităţi prin care să-ţi valorifici creativitatea şi să te faci remarcat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS