Horoscopul zilei de azi, 2 iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 2 iulie 2012




Berbec:

Stările sufleteşti fluctuante continuă şi astăzi, însă parcă eşti ceva mai bine. Speculaţiile şi jocurile de noroc ar putea să îţi aducă nişte câştiguri nesperate.




Taur:

Prietenii sunt preocuparea ta cea mai importantă astăzi. Este timpul pentru implementare, pentru punerea lucrurilor în mişcare, pentru asumarea unor angajamente scrise.




Gemeni:

Astăzi eşti nevoit să te ocupi tot de carieră şi de imaginea ta în societate. Nu poţi să stai locului şi nici să-ţi ţii gura, aşa că asumă-ţi rolul de mesager!




Rac:

Relaţiile parteneriale sunt foarte dinamice, obligându-te să le faci faţă. Creşte interesul tău pentru oameni cu un anumit statut social.




Leu:

Începi să cercetezi partea nevăzută a chestiunilor financiare. E bine să nu pui răul înainte şi să-ţi vezi de treabă.




Fecioară:

Nu îţi mai face atâtea griji din cauza celor din jur. Emotivitatea şi sensibilitatea îţi pot da şi o înţelegere a evenimentelor care se petrec în universul invizibil.




Balanţă:

Subiectul principal al gândurilor tale este munca. Este timpul să faci tot ce ţine de tine pentru a-ţi împlini anumite ambiţii profesionale.




Scorpion:

Cheful de distracţii şi aventuri te însoţeşte întreaga zi. Tot consumul tău interior îmbracă astfel forma nevoii de confirmare din partea celorlalţi.




Săgetător:

Financiar, situaţia este relativ stabilă. Oamenii sunt receptivi la ideile tale şi mulţi ar putea să îţi dea în sfârşit dreptate.




Capricorn:

Partenerii te susţin în tot ce vrei să întreprinzi. Eşti tot mai preocupat de ceea ce se ascunde privirii, de faţa nevăzută a oamenilor şi a vieţii.




Vărsător:

Recomandabil este astăzi, să te ocupi cu activităţile de la locul de muncă. Atragi în viaţa ta oameni inteligenţi, educaţi, cu care îţi poţi împărtăşi aspiraţiile.




Peşti:

Stările sufleteşti dizarmonice continuă şi astăzi. Evită obsesiile legate de ordine, de curăţenie, dar şi de sănătate!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS