Horoscop Urania, aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania pentru luna aprilie 2013




Berbec:

Luna asta, simţi că trăieşti din plin. Atenţie la ieşirile în public, pentru că ai putea să întreţii conflicte care să îţi afecteze reputaţia.




Taur:

Aprilie poate fi pentru tine cea mai epuizantă lună din tot anul 2013. E nevoie să schimbi ceva la modul de gândire şi să nu-ţi mai consumi energia în proiecte care nu te duc nicăieri.




Gemeni:

Pregăteşte-te să reiei legătura cu prieteni vechi şi cu oameni din trecutul tău. Poţi învăţa, în sfârşit, că nu poţi schimba pe nimeni şi că cel mai înţelept e să accepţi tot ceea ce vine acum spre tine.




Rac:

Este o lună minunată să îţi pui în mişcare antenele, să te interesezi de piaţa locurilor de muncă, să reactivezi vechi cunoştinţe care îţi pot întinde o mână de ajutor. E posibil să te implici într-un grup sau o echipă, unde meritele tale să fie recunoscute.




Leu:

E vremea să înveţi ceva ce ţi-ai dorit de mult, să mergi undeva unde ai visat, să vorbeşti limbi străine. Sfârşitul de lună anunţă o perioadă propice avansării personale şi redresării financiare.




Fecioară:

Primele trei săptămâni pot fi absolut spectaculoase din mai multe puncte de vedere. Poţi relua legătura cu oameni aflaţi la distanţă, relaţiile cu străinii te avantajează şi devii interesat de călătorii lungi.




Balanţă:

Va trebui să te împaci cu oamenii de neînlocuit şi să-i laşi în pace pe cei dispensabili. Ultima decadă din aprilie îţi readuce zâmbetul pe buze.




Scorpion:

Muncă, muncă şi iar muncă! Ultima decadă din aprilie este favorabilă parteneriatelor şi asocierilor.




Săgetător:

Doreşti cu orice preţ să fii de folos celorlalţi, să contribui la binele lor. Eşti pe un val ascendent, colaborezi bine cu colegii, dar şi cu superiorii.




Capricorn:

Eşti pus în situaţia să închei nişte capitole şi să faci reparaţii acolo unde nu ai intervenit la timp. Ultima decadă poate fi de-a dreptul spectaculoasă din punct de vedere profesional.




Vărsător:

Oameni din trecutul tău revin acum cu propuneri şi soluţii noi în vederea colaborării. Ultima decadă îţi dă apetit pentru investiţii.




Peşti:

Ai de luptat luna aceasta cu criteriile prin care te apreciezi pe tine. Poţi face bune înţelegeri, poţi comunica excelent şi ai şansa unor tranzacţii comerciale care să te scoată în avantaj.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS