Horoscop Urania, martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania pentru luna martie 2013




Berbec:

În primele 11 zile ale acestei luni mai ai timp să tragi aer în piept. Spre sfârşitul lunii, vei fi luat pe sus, vei fi pus în faţa faptului împlinit, transformările vor veni, iar ţie nu-ţi mai rămâne decât să le accepţi.




Taur:

Influxurile astrale din primele 11 zile ale lunii favorizează aşezarea planurilor de viitor. Finalul de lună te obligă să asimilezi noi cunoştinţe, să te pregăteşti pentru cursuri sau să cauţi o specializare concretizată cu o diplomă.




Gemeni:

Toată luna, eşti preocupat de carieră şi de imaginea socială. Fii convins că nimic nu este gratis, iar dacă cineva se oferă să te ajute, va dori să te folosească pe urmă.




Rac:

Dezvoltarea personală se pare că ţine capul de afiş al preocupărilor tale. Sfârşitul de lună anunţă finaluri de relaţie, transformări spectaculoase ale vieţii în doi, încetarea unor relaţii de colaborare.




Leu:

Asocierile şi colaborările se dovedesc acum a fi profitabile. Feriţi-vă de afecţiunile medicale, există risc de hipertensiune, dar şi de sensibilitate la nivelul oaselor şi articulaţiilor.




Fecioară:

Foarte dinamică este pentru tine zona relaţiilor până pe 11 martie. Finalul de lună te provoacă să cheltuieşti pentru bunăstarea celor dragi.




Balanţă:

Până pe 11 martie, ar fi bine să te ocupi de rezolvarea unor probleme de sănătate care te-au necăjit. Sfârşitul de lună poate să îţi aducă divergenţe cu jumătatea ta din cauza copiilor sau a unor hobby-uri.




Scorpion:

În primele 11 zile din martie, eşti înzestrat cu puterea de a suci minţile oricui. Finalul de lună te obligă să renegociezi un contract, să accepţi noi condiţii de muncă.




Săgetător:

Până pe 11, centrul universului tău se învârte în jurul relaţiilor de familie şi al locuinţei. Sfârşitul lunii poate să îţi consume o sumă de bani la care renunţi astfel încât celor dragi să le fie bine.




Capricorn:

A sosit timpul să primeşti recompense, să culegi roadele a ceea ce ai semănat. Finalul de lună te îndeamnă să ieşi din trecut, din anumite tipare de funcţionare, să scapi de obişnuinţe.




Vărsător:

Pui mare preţ luna aceasta pe viaţa sentimentală şi pe activităţile care îţi fac plăcere. Sfârşitul de lună poate fi dureros, te poţi despărţi cu greu de un proiect, de un contract...




Peşti:

Se pare că oamenii au tot mai mare nevoie de tine, iar tu îţi îndrepţi tot mai mult atenţia asupra lor. E posibil să dai nişte sume la medic, sunt posibile afecţiuni la nivelul oaselor, articulaţiilor sau plămânilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS