Horoscop Urania, 2 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - joi, 2 august 2012




Berbec:

Astăzi e ziua cea mai potrivită pentru a lua nişte măsuri eficiente pentru sporirea veniturilor. Este posibil ca astăzi să le cam cauţi tuturor nod în papură, mai ales dacă ai o agendă de lucru încărcată.




Taur:

Eşti stimulat să-ţi redescoperi puterea interioară şi să fii conştient de resursele interioare. În aceste zile se pot ivi oportunităţi financiare incredibile, aşa că ascultă-ţi intuiţia şi fii deschis.




Gemeni:

Acum este momentul să fii sincer cu tine. Ascultă-ţi intuiţia şi lasă-te inspirat, astăzi e posibil să-ţi vină nişte idei de excepţie.




Rac:

Dimineaţa se arată efervescentă, cel puţin în sfera profesională. E posibil să ai revelaţii profunde, să vezi imaginea de ansamblu în privinţa unor adevăruri universale.




Leu:

Aspectele sunt frumoase, cu ecou şi în zona financiară. Lasă-te ghidat de inspiraţie şi ascultă-ţi intuiţia.




Fecioară:

Astăzi te gândeşti mult la viitor, îţi schimbi unele credinţe şi convingeri. Este o zi în care eşti mai atent la nevoile tale.




Balanţă:

Începi ziua cu multă energie şi multe obiective notate în agendă. Este un moment bun pentru a fi mai atent la sănătate.




Scorpion:

De felul în care ştii să asculţi depinde astăzi rezolvarea unor probleme. Atenţie însă la cei care promit mai mult decât pot face.




Săgetător:

Ai vrea să te implici în multe proiecte, ai vrea să fii ceva mai creativ. Acum e momentul să reglezi nişte conturi cu un şef, să clarifici nişte nelămuriri, să repari o relaţie.




Capricorn:

Mulţi nativi probabil se gândesc în perioada asta la o schimbare de locuinţă. Relaţia cu instituţiile şi cu persoanele oficiale, precum şi demersurile juridice se desfăşoară fructuos.




Vărsător:

Se creează prilejul de a face unele modificări sau alte alegeri, mai potrivite. E preferabil să stai departe de credite bancare sau investiţii semnificative.




Peşti:

Este posibil să fii tentat să faci nişte cheltuieli care nu sunt neapărat necesare. Recomandarea mea este să fii atent la stimulii exteriori.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS