Horoscopul zilei de azi, 9 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 9 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 9 iunie 2012





Berbec

Se anunţă creşterea interesului pentru câştig şi acumulare materială. Poţi avea parte de o zi fructuoasă, aşa că concentrează-te mai ales asupra activităţilor migăloase.




Taur

Este un moment excelent pentru a lua decizii pe termen lung. Eşti extrem de inspirat şi creativ, aşa că poţi face lucruri foarte frumoase, mai ales dacă te implici în proiecte creative.




Gemeni

Învăţămintele pe care le ai de asimilat şi integrat astăzi ţin de smerenie, altruism şi generozitate. Sănătatea merită atenţie deosebită, fiindcă organismul poate fi mai sensibil, mai ales în ce priveşte digestia.




Rac

O zi frumoasă sub aspectul relaţiilor de prietenie şi sociale. În continuare au loc discuţii interesante, îţi faci cunoştinţe şi prieteni noi, ajungi în cercuri benefice.




Leu

O zi foarte importantă în ce priveşte rolul tău social, funcţia, notorietatea, popularitatea. Astăzi e posibil să fii mai atent decât de obicei, mai cumpătat, chiar egoist, când vine vorba de a da bani unor prieteni de exemplu.




Fecioară

Prin informaţiile primite sau cărţile răsfoite, îţi pot lărgi orizontul cunoaşterii şi poţi căpăta o nouă viziune despre viitor. Este un moment favorabil pentru a-ţi lăsa imaginaţia să lucreze şi pentru a te întreba ce-ţi place cu adevărat să faci şi unde te vezi în următoarea perioadă.




Balanţă

Este posibil să te alegi cu un cadou sau să te bucuri de tot felul de surprize frumoase din partea unor persoane dragi. Astăzi ar fi bine să-ţi rezervi mai mult timp pentru relaxare şi odihnă.




Scorpion

Astăzi se pot dezamorsa unele conflicte, se pot dizolva unele tensiuni relaţionale şi se pot stabili punţi de comunicare cu cei din jur. Te poţi întâlni cu oameni pe care nu i-ai văzut demult, sau poţi relua legături mai vechi.




Săgetător

O zi foarte dinamică, din punct de vedere profesional şi financiar. Oportunităţile sunt la ordinea zilei, însă e necesar să fii pe fază şi să ai curajul de a încerca ceva nou şi de a accepta provocări.




Capricorn

O zi minunată sub aspectul trăirilor, sentimentelor, iubirii oferite. De asemenea, este o zi excelentă pentru a dedica mai mult timp copiilor, persoanei iubite sau artei.




Vărsător

Este o zi potrivită pentru a fi dedicată sufletului tău, căminului, familiei. Atenţie la ascultarea intuiţiei!




Peşti

Zona comunicării şi călătoriilor este puternic activată astăzi. Poţi primi laude, recunoaştere, propuneri şi promisiuni tentante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS