Horoscopul zilei de azi, 8 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 8 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 8 iunie 2012





Berbec

Ai destulă energie încât să iniţiezi tot felul de activităţi. Activităţile profesionale cer mai multă atenţie decât de obicei şi o atitudine plină de înţelepciune şi răbdare.




Taur

Oboseala te poate face destul de irascibil, ceea ce poate crea neplăceri în relaţiile cu cei din jur. Speculaţiile financiare ar trebui evitate.




Gemeni

O zi dinamică sub aspectul relaţiilor sociale şi de prietenie. Deciziile importante legate de investiţii ar fi bine să fie amânate.




Rac

Unele idei şi iniţiative legate de schimbări în zona profesională par să se lovească de dorinţa de siguranţă şi chiar de comoditatea care-ţi este caracteristică. Este posibil ca astăzi să se strecoare îndoiala în mintea ta, cu privire la unele relaţii.




Leu

Unele planuri de călătorie sau unele demersuri juridice par să se împotmolească în acest moment. Eşti hotărât să schimbi ceva în relaţia cu banii, de exemplu să devii mai prudent şi cumpătat, lucru care nu-ţi stă în fire.




Fecioară

Cea mai mare parte a zilei este dedicată unor discuţii despre împărţirea unor resurse, probabil materiale. Astăzi se pot naşte pasiuni amoroase inedite.




Balanţă

Este foarte important ca astăzi să abordezi toate relaţiile cu înţelepciune. Meditaţia, introspecţia, gesturile generoase te pot ajuta foarte mult.




Scorpion

E necesar să fii diplomat şi atent la relaţiile cu subalternii. Există posibilitatea ca în unele relaţii să te simţi manipulat sau minţit.




Săgetător

Aşteptările de la ceilalţi sunt destul de mari astăzi, mai ales în prima parte a zilei. Încearcă să fii ceva mai flexibil şi să nu forţezi lucrurile.




Capricorn

S-ar putea să simţi inclusiv nevoia unei schimbări de decor în locuinţă. E posibil ca astăzi să te preocupe în mod special viitorul tău profesional.




Vărsător

Astăzi este posibil să fii destul de irascibil în relaţiile cu cei din jur. Uită-te cu atenţie în jur şi identifică resursele nelimitate care-ţi stau la dispoziţie.




Peşti

Este un moment bun pentru a afla cum te priveşte lumea şi cum stau lucrurile cu adevărat în relaţiile tale. Nu e exclus să pui la cale o scurtă excursie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS