Horoscopul zilei de azi, 7 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 7 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 7 iunie 2012





Berbec

Pe lângă un elan nemaipomenit, curaj, iniţiativă şi încredere, va exista şi tendinţa spre excese şi extravaganţe de tot felul. Spre seară, atmosfera se mai detensionează.




Taur

Este posibil ca astăzi să te simţi destul de agitat, ca şi când nu-ţi găseşti locul sau nu ştii ce să faci mai întâi. Încearcă să te destinzi şi pe cât posibil şi să te detaşezi de tot ce se întâmplă în jur.




Gemeni

Ziua de astăzi marchează începutul unei perioade efervescente în ce priveşte sectorul prietenilor şi relaţiilor sociale. Recomandarea mea este să nu forţezi lucrurile, chiar dacă apar neînţelegeri sau amânări.




Rac

A venit momentul să faci paşii necesari în vederea unei reorientări profesionale. Pot apărea tensiuni în relaţia cu un prieten, motivul fiind recuperarea unei sume de bani sau împărţirea unui profit.




Leu

E necesar să te laşi inspirat şi să te adaptezi din mers ideilor inovatoare. Încearcă să-ţi îndrepţi atenţia către lucrurile care-ţi plac şi pentru care poţi fi recunoscător.




Fecioară

Dacă unele schimbări par nefavorabile, nu te pierde cu firea, ci caută soluţii. După prânz, evită excesele de orice fel şi nu te suprasolicita.




Balanţă

Astăzi e bine să iei în calcul preţul pe care-l poţi plăti pentru unele reacţii faţă de cei din jur. Înţelepciunea nu te părăseşte pentru mult timp, ceea ce face posibilă rezolvarea oricărei probleme.




Scorpion

S-ar putea ca astăzi să începi ceva nou, să vii cu idei inovatoare. După-amiază, evită discuţiile în contradictoriu cu şefii.




Săgetător

Dorinţa de aventură şi de senzaţional este stimulată astăzi. Amână iniţierile de proiecte sau semnarea unor acte importante.




Capricorn

Unii nativi ar putea provoca adevărate „revoluţii“ dacă nu li se dă spaţiul de care au nevoie. Din punct de vedere profesional, ai foarte mult de lucru, însă aici rezultatele sunt de excepţie.




Vărsător

Nevoia de mişcare, de schimb de informaţii, de relaţii noi şi de călătorii este foarte puternică. Dacă ai de dat un răspuns important, fii flexibil şi înţelept.




Peşti

Este posibil să descoperi noi culoare de manifestare a propriilor talente şi aptitudini. După-amiază, este nevoie de calm şi răbdare, mai ales în relaţiile de la serviciu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS