Horoscopul zilei de azi, 6 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 6 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 6 iunie 2012





Berbec

Îţi recomand să îţi ţii nervii în frâu şi să ocoleşti orice provocare ai primi fie de la prieteni, fie de la copii. Evită cheltuielile extravagante.




Taur

Eşti iniţiatorul voii bune şi acest rol te prinde foarte bine. Dorul de copilărie şi personajele ei va fi la cote înalte.




Gemeni

Cu o naturaleţe specifică ţie, vei găsi soluţii inspirate pentru problemele confuze din ultimele zile. Spre seară, o rudă sau un prieten apropiat îţi poate da veşti interesante.




Rac

Latura ta artistică şi poetică doreşte o schimbare în zona profesională. Spre finalul zilei fă o plimbare în aer liber sau delectează-ţi sufletul cu o carte bună.




Leu

Evoluţia frumoasă din zona carierei îţi mai diminuează din stările de neîncredere în forţele proprii. Nu divulga planurile tale de viitor.




Fecioară

Evadarea din cotidian îţi poate oferi o nouă perspectivă, un nou val de încredere în forţele proprii. Atenţie la sănătatea inimii!




Balanţă

Visezi cu ochii deschişi la o mutare definitivă în altă ţară. Se pot ivi mici conflicte cu cineva apropiat, dar farmecul tău va reuşi să lămurească lucrurile.




Scorpion

Tensiuni ar putea să apară cu unul dintre bărbaţii cu care te afli în asociere de de afaceri. Spre sfârşitul zilei se recomandă plimbări în aer liber sau lecturi uşoare.




Săgetător

Noi emoţii pe care le trăieşti în sânul familiei sunt ca un rezervor de energie care îţi dă puterea să te implici în activităţile de rutină. Atenţie la serviciu şi la sănătatea segmentelor gâtului!




Capricorn

Eşti intuitiv şi reuşeşti să comunici într-un fel relaxant şi inspirat. Spre finalul zilei detaşează-te de laturile materiale ale vieţii.




Vărsător

Primeşti mesaje de susţinere de la cei cu care lucrezi, fie chiar membri familiei îţi fac o surpriză neaşteptată. După-amiază adună-i pe cei dragi la o şuetă.




Peşti

Vrei să schimbi total toate relaţiile şi mediul în care te desfăşori. După-amiază plimbă-te în aer liber şi odihneşte-te mai mult.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS