Horoscopul zilei de azi, 10 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 10 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 10 iunie 2012





Berbec

E bine ca astăzi să fii vigilent şi să prinzi din zbor orice idee bună. Aşteaptă-te să ţi se ceară favoruri, să fii solicitat sau să rezolvi ceva împreună cu partenerul.




Taur

Te bucuri de bună dispoziţie, eşti o prezenţă agreabilă şi găseşti o vorbă bună pentru oricine are nevoie. Eşti cu atât mai norocos mai ales dacă lucrezi într-un domeniu artistic.




Gemeni

Astăzi îţi poţi observa atitudinea faţă de bani şi poţi elimina nişte blocaje acolo. Eşti mai demonstrativ decât de obicei în gesturile prin care îţi exprimi dragostea, aşa că jovialitatea ta nu are cum să nu se facă remarcată.




Rac

Este o zi în care succesul unui prieten te poate inspira. E posibil ca cineva mai în vârstă să aibă nevoie de sprijinul tău.




Leu

Probabil că unele demersuri făcute astăzi îţi vor aduce şi ceva bănuţi în plus în cont sau în portofel. Socializarea devine punctul tău forte.




Fecioară

O zi frumoasă, mai ales dacă ţi-o petreci citind, documentându-te. E bine să te abţii de la cheltuieli nenecesare!




Balanţă

O zi în care poţi să te bucuri de nişte beneficii materiale, de un sprijin din partea unei persoane apropiate. E posibil să planifici excursii în străinătate sau să iei legătura cu persoane aflate la distanţă.




Scorpion

S-ar putea să dezvolţi o posesivitate exagerată şi să-i consideri pe ceilalţi bunuri personale. E bine să fii atent la ce nevoi au ceilalţi, ce aşteptări au de la tine şi ce intenţii au.




Săgetător

Poţi oficializa o relaţie, poţi avansa o cerere în căsătorie sau o propunere de afacere. Fii precaut în ce priveşte finanţele.




Capricorn

Este o zi bună pentru a evalua o relaţie şi pentru a-ţi reformula viziunea asupra ei. Te poţi dezvolta în orice direcţie care presupune activitate de mediere.




Vărsător

Este o zi excelentă pentru a te gândi la gestionarea eficientă a resurselor. Eşti tot mai creativ şi ai succes în orice activitate care presupune transmiterea de informaţie.




Peşti

Iată o zi în care poţi transforma ideile în bani. Eşti pus pe investiţii, care e bine să aibă un pronunţat caracter utilitar!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS