Horoscopul zilei de azi, 5 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 5 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 5 iunie 2012





Berbec

Ai tendinţa să te interiorizezi, să îţi reanalizezi trăirile interioare, temerile legate de prieteni sau rudele apropiate. Pe seară, atmosfera se destinde şi îţi vine cheful de distracţie.




Taur

Evită să faci afaceri cu prietenii. Trăieşti vremuri de autodescoperire, aşa că îţi vei da seama cine vrei să fii.




Gemeni

Situaţia actuală din carieră îţi crează o stare de revoltă. Seara, e bine să comunici cât mai mult şi să nu stai în casă.




Rac

Creditorii parcă strâng laţul în jurul tău. Aspiraţiile şi perspectivele tale se schimbă decisiv, astfel încât ai mari şanse de a găsi un drum care să te facă să te simţi împlinit.




Leu

Eşti cuprins şi copleşit de sentimentele de altruism şi de acţiunile caritabile în care te-ai implicat. Este o perioadă splendidă pentru relansarea carierei, pentru punerea în aplicare a cunoştinţelor pe care le-ai acumulat.




Fecioară

Există o nemulţumire interioară legată de calitatea muncii şi a poziţiei pe care o ocupi în acest moment. Orice îţi poate aduce un plus de informaţie este binevenit pentru tine.




Balanţă

Te-ai cam plictisit de atitudinea docilă şi lipsită de reacţii pe care o afişezi la locul de muncă. Seara, ai putea evolua într-un cerc foarte larg, unde să fii sufletul petrecerii.




Scorpion

Dacă încă eşti fără pereche ai toate şansele să te îndrăgosteşti de cineva care tocmai a sosit din străinătate. Seara poţi lua decizii lucide în ceea ce priveşte cariera şi statutul tău social.




Săgetător

Ai putea să începi să fii conştient de faptul că iubirea necondiţionată există şi îţi este împărtăşită. Relaţiile de muncă tind sa devină mult mai stabile.




Capricorn

Frământările legate de activitatea la locul de muncă îţi pot afecta capacitatea intuitivă. Îţi poţi descoperi pasiuni şi poţi vedea clar ce-ţi place să fii şi să faci în viaţa asta.




Vărsător

Ai ocazia să înveţi să îţi deschizi inima şi să îţi exteriorizezi sentimentele. Vei putea să te pui foarte bine în valoare, să interacţionezi uşor cu oricine, să aduci armonia în viaţa de cuplu.




Peşti

Ai sentimente puternice, dar confuze, legate de propria personalitate. Seara redevii responsabil şi pragmatic, te poţi întoarce la treburile care te presează.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS