Horoscopul zilei de azi, 4 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 4 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 4 iunie 2012





Berbec

Este o zi în care ai de experimentat generozitatea, îngăduinţa şi smerenia. Te poţi afirma cu şarm şi naturaleţe într-un context social, dispoziţia ta fiind una romantică.




Taur

Este posibil ca astăzi să iei parte la un eveniment unde vei cunoaşte oameni cu principii nonconformiste. Seara ar fi bine s-o rezervi familiei şi activităţilor casnice.




Gemeni

Dacă întâmpini dificultăţi în comunicarea cu şefii sau cu colaboratorii, încearcă să nu iei totul personal. Ar fi bine să-ţi învingi fricile legate de siguranţa financiară.




Rac

Se pot reconfigura aspiraţii, proiecte, planuri de călătorie. Eşti predispus la gesturi demonstrative prin care să-ţi arăţi potenţa financiară.




Leu

Astăzi e bine să încerci să-ţi conservi pe cât posibil resursele. Este o perioadă splendidă pentru relansarea carierei, pentru punerea în aplicare a cunoştinţelor pe care le-ai acumulat.




Fecioară

E posibil ca astăzi să ai sentimentul că vezi totul ca prin ceaţă. Devii mai rezervat, mai discret, mai frământat de gânduri.




Balanţă

E posibil ca astăzi să nu reuşeşti să fii foarte eficient. Toate realizările tale vor depinde de înţelepciunea cu care ai ales oamenii din viaţa ta.




Scorpion

Fii mai generos şi gata să-ţi manifeşti iubirea deschis. Poţi lua decizii lucide în ceea ce priveşte cariera şi statutul tău social.




Săgetător

E o zi potrivită pentru a fi petrecută în medii în care te simţi confortabil. E bine să asculţi mesajele oamenilor cu competenţă într-un anumit domeniu.




Capricorn

E posibil să-i suspectezi pe cei din preajma de nesinceritate sau versatilitate. Îţi poţi descoperi pasiuni şi poţi vedea clar ce-ţi place să fii şi să faci în viaţa asta.




Vărsător

Astăzi e nevoie să fii prudent şi cumpătat în toate chestiunile care ţin de finanţe. Vei putea să te pui foarte bine în valoare, să interacţionezi uşor cu oricine, să aduci armonia în viaţa de cuplu.




Peşti

Probabil ca în prima parte a zilei vei avea senzaţia că nimic nu se leagă. Te poţi implica sub semnătură în proiecte pe termen lung, care solicită constanţă şi perseverenţă din partea ta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS