Horoscopul zilei de azi, 24 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 24 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 iunie 2012





Berbec

Astăzi s-ar putea să ai revelaţii legate de viaţa ta şi de ceea ce vrei de la ea. Analizează dacă nu cumva reverşi asupra celor dragi frustrări din altă parte.




Taur

Sfatul meu este să laşi deoparte presupusele probleme cu cei apropiaţi şi să îţi continui cercetările în zona spirituală. Ar trebui să fii foarte atent în situaţiile de comunicare.




Gemeni

Comunicarea cu partenerul de viaţă se mută din planul verbal în cel emoţional. Eşti prieten cu toată lumea, mai puţin cu banii.




Rac

Nu este exclus să fii nevoit să renunţi la un vechi loc de muncă pentru a te apuca de ceva cu totul nou. Ai grijă la tonalitate şi la debitul verbal!




Leu

Este posibil ca relaţia cu fraţii sau cu vecinii să sufere schimbări majore şi de profunzime. Anturajul este de partea ta şi te susţine necondiţionat.




Fecioară

Tu preferi astăzi intimitatea căminului, a căldurii cu care eşti înconjurat de cei dragi. Beneficiezi acum de un culoar favorabil în plan profesional.




Balanţă

Tu te înţelegi astăzi excelent cu femeile din preajma ta. Este o zi bună să planifici călătorii lungi, să studiezi şi să vorbeşti limbi străine.




Scorpion

Dacă eşti cu facturile la zi, încearcă să eviţi insistenţele unui prieten de a-l împrumuta cu bani. Un asociat, un colaborator sau chiar jumătatea ta e posibil să aibă un dar pentru tine.




Săgetător

Îţi doreşti să găseşti soluţii legate de un parteneriat de lungă durată care te limitează. Ar fi bine să-ţi înfrunţi temerile, să conştientizezi excesele de gelozie şi posesivitate, dar şi pretenţiile materiale.




Capricorn

S-ar putea să ai de ales şi să te hotărăşti exact din cine este formată cu adevărat familia ta. Îţi poţi schimba sistemul de credinţe şi să descoperi o altă latură a spiritualităţii.




Vărsător

Pentru tine este o zi în care înfloreşte relaţia de iubire. Surprize plăcute vin din partea persoanei iubite şi a copiilor.




Peşti

Să nu întinzi coarda! Poţi să te apuci de un curs de arte plastice sau poţi să frecventezi locuri în care se întâlnesc artişti cu alte viziuni decât ale tale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS