Horoscopul zilei de azi, 13 iunie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 13 iunie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 13 iunie 2012





Berbec

Îţi poţi manifesta activitatea în familie, îmbunătăţind sau reluând relaţia cu bărbaţii, tată, bunic sau frate mai mare. În a doua parte a zilei, detaşează-te de cotidian şi bucură-ţi sufletul cu o plimbare în aer liber.




Taur

Relaţiile cu prietenii înfloresc şi îţi pot fi o frumoasă sursă de energie. Este posibilă stricarea unor relaţii bune, dar din vina ta.




Gemeni

Poţi face planuri noi legate de statutul tău social, de manifestările în public. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale.




Rac

Un val de religiozitate, sau de spiritualitate în general, năvăleşte peste tine. Încearcă să îţi orientezi eforturile către un hobby.




Leu

E posibil să simţi nevoia de a aduce pacea în relaţiile cu femeile din viaţa ta. Ai toate informaţiile de care ai nevoie pentru a demara proiecte din inimă.




Fecioară

Ai noi planuri de pus în practică, ai o nouă metodă de a comunica. Eşti dornic de comunicare şi studiu şi bine ar fi să profiţi de acest lucru.




Balanţă

Îţi poţi propune să începi o căutare sistematică în zona spiritualităţii. Atenţie că energia vitală este la cote minime.




Scorpion

Începi să construieşti un nou mod de "a fi" de la cel mai adânc nivel al subconştientului tău. Evită provocările şi fii prudent.




Săgetător

Gândurile tale zboară către evenimentele şi oamenii de la serviciu. Sfatul meu este să închizi ochii şi urechile la "ce spune lumea" şi să cauţi doar ce îţi spune inima.




Capricorn

Poţi găsi noi metode de a te motiva profesional, de a te implica în proiecte care să-ţi aducă şi beneficii personale. Fii prudent şi stai mai mult în preajma celor dragi.




Vărsător

În următoarea perioadă îţi poţi găsi jumătatea, poţi cunoaşte noi forme de manifestare a iubirii la nivel de cuplu. Spre seară sfătuieşte-te cu cei dragi vizavi de bunul mers al treburilor familiale.




Peşti

Simţi dorinţa de a reface legăturile pierdute cu părinţii sau cu copiii. Dorinţa de rafinare sufletească este la cote înalte şi bine ar fi să îi dai curs.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS