Horoscopul zilei de azi, 29 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 29 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 mai 2012





Berbec

Ai tendinţa de a apăra ce ai construit până acum şi ai vrea să le păstrezi aşa cum sunt. Poţi fi un fel de coordonator în orice tip de activitate.




Taur

Atmosfera de acasă continuă să fie animată şi veselă. Ai ocazia să te ocupi de tine şi să te gândeşti atent la fricile şi la frământările tale.




Gemeni

Vei fi surprins de rapiditatea cu care problemele vechi legate de casă şi/sau de statul social sau matrimonial se rezolvă. Planurile se leagă acum în lanţ şi lucrezi intens la ceva ce va produce efecte şi roade în ceva timp de acum înainte.




Rac

Observi cu o bucurie înţeleaptă felul în care "seminţele" pe care le-ai plantat anul trecut în zona vieţii personale, se transformă uşor uşor în flori rare. Te-ai putea gândi tot mai mult la un mod prin care poţi să-ţi aduci o contribuţie la dezvoltarea personală.




Leu

Îţi revin provocările în zona muncii. Reputaţia ta este în ascensiune şi nu ar fi exclus să primeşti gesturi de recunoştinţă din partea unor oameni care te apreciază.




Fecioară

Ai toate şansele să rezolvi unele emoţii legate de vechi relaţii de prietenie. Rişti să cazi şi într-o capcană, care să te atragă într-o adevărată teorie a conspiraţiei.




Balanţă

Cu siguranţă lucrurile nu vor mai fi că până acum... Armonizarea relaţiilor este pentru tine terenul pe care poţi înregistra succese.




Scorpion

Începi să vezi rezultatele muncii tale. Pe de altă parte, ai putea să alegi să faci ceva care să-ţi fie de folos. Iar dacă te preocupi de starea de sănătate, de confortul tău psihic, e tot ca şi cum ai munci pentru tine.




Săgetător

Ai noroc cu intelectul tău dezvoltat şi cu simţul umorului, astfel încât să induci ideea că ştii ce se poate face. Chiar ar trebui acum să faci gesturi prin care să-ţi arăţi afecţiunea faţă de persoanele care contează cu adevărat în viaţa ta.




Capricorn

Îţi analizezi emoţiile, manifestările, dorinţele interioare, ţelurile, visele şi speranţele. E bine să-ţi faci timp pentru sufletul tău, să te ocupi de starea ta de bine.




Vărsător

Popularitatea crescută şi atitudinea plină de încredere în forţele proprii a atras atenţia unei persoane de sex opus. E posibil să te şi deplasezi, să te mişti, dinamismul tău lăsându-ţi un aer de perpetuum mobile.




Peşti

Ai încredere în munca ta, în puterile şi ideile tale. Comunici foarte uşor şi ajungi la sufletul oricui.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS