Horoscopul zilei de azi, 30 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 30 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 mai 2012





Berbec

Copiii ar putea fii pentru tine o sursă de inspiraţie şi o provocare. Orientează-ţi eforturile doar către treburile uşoare.




Taur

Atenţia îţi poate fi atrasă de o persoană magnetică. În a doua parte a zilei, chestiunile financiare legate de cumpărăturile zilnice îţi solicită aportul.




Gemeni

Exprimarea propriei individualităţi va fi fermă, clară, dar plină de căldură. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.




Rac

Prietenii îţi sunt alături, însă tu nu prea ai chef de nimeni. Spre finalul zilei se întrezăresc invitaţii la evenimente sociale sau la reuniuni agreabile cu oameni deosebiţi.




Leu

Domeniul profesional îţi poate oferi astăzi surprize deosebite. Recomandabil este să echilibrezi latura personală cu cea socială şi să fii mai deschis la sugestii.




Fecioară

E foarte posibil să îţi fi definitivat proiectele şi dorinţele legate de cămin. Ai încredere că astrele îţi pregătesc surprize frumoase şi de folos.




Balanţă

Ai parte de reveniri a unor prieteni în viaţa ta care te bucură cu prezenţa lor. Spre seară detaşează-te de problemele cotidiene şi odihneşte-te mai mult.




Scorpion

Eşti mai optimist, plin de energie şi plin de inspiraţie. Evită combativitatea şi ascultă cu atenţie ce ţi se spune.




Săgetător

Astăzi eşti interesat doar de treburile de la serviciu. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale.




Capricorn

Minunată zi la capitolul relaţii sentimentale şi relaţii cu copiii. Astrele îţi trimit imbolduri deosebite în zona creativităţii, aşa încât poţi rezolva orice situaţie ivită.




Vărsător

Pentru tine este o zi propice activităţilor casnice. Orientează-ţi fondurile astfel încât să rezolvi în casă tot ce ţi-ai propus tu, dar şi ce vor cei dragi.




Peşti

Se pare că astăzi tu ai de făcut o mulţime de drumuri. Spre seară, adună-i pe cei dragi la mică petrecere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS