Horoscopul zilei de azi, 28 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 28 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 mai 2012





Berbec

Astăzi, mai ales după-amiaza, ai noroc în toate activităţile educative, administrative, juridice. Pe seară ai putea încurca puţin realitatea cu ficţiunea, aşa că e bine să laşi pentru zilele următoare planurile de viitor.




Taur

Probabil că astăzi te vei gândi în fel şi chip, vei face tot felul de calcule şi vei căuta soluţii pentru redresarea financiară sau creşterea veniturilor. Pentru a-ţi încărca bateriile, e posibil să te retragi undeva unde sa fii tu cu gândurile tale.




Gemeni

Nu este un moment prielnic pentru decizii profesionale importante. Te vezi cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult, faci noi cunoştinţe, poţi lua parte la evenimente.




Rac

Evenimentele de astăzi se menţin în acelaşi registru ca şi cele de ieri. Te-ai putea gândi tot mai mult la un mod prin care poţi să-ţi aduci o contribuţie la dezvoltarea personală.




Leu

Eşti ajutat de simţul umorului şi de optimism. Reputaţia ta este în ascensiune şi nu ar fi exclus să primeşti gesturi de recunoştinţă din partea unor oameni care te apreciază.




Fecioară

Este posibil ca dispoziţia ta să fie schimbătoare. Spiritul tău analitic îţi poate revela ce e mai bine, mai corect şi mai înţelept să faci.




Balanţă

Se anunţă o zi cu multe discuţii, veşti, schimbări de planuri. S-ar putea să primeşti favoruri neaşteptate, poate chiar beneficii materiale.




Scorpion

Astăzi tinzi să fii destul de pripit şi să faci investiţii neinspirate. Eşti pus pe eforturi mari, fie că ai activităţi profesionale în care te implici, fie că răstorni casa cu susul în jos.




Săgetător

Te poţi afla în nişte împrejurări favorabile, în prezenţa unor oameni agreabili, care au să-ţi transmită informaţii importante. Ai ocazia să demonstrezi că îţi poţi rupe ceva de la gură sau din suflet pentru a crea un ambient armonios, plin de căldură.




Capricorn

Astăzi nu eşti foarte comunicativ şi sociabil. Te interesează tot ceea ce ţine de confortul tău interior, iar sentimentul tău de siguranţă este o prioritate acum.




Vărsător

Fii atent la propunerile de afaceri pe care le primeşti, pentru că ele pot fi păguboase. La tine în cap este un bulion de idei, aşa că nu te poţi opri din scris sau din vorbit.




Peşti

O zi efervescentă în ce priveşte cariera. Parcă ţi se pare că nu ai destul şi că îţi trebuie întotdeauna mai mult.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS