Horoscopul zilei de azi, 16 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 16 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 16 mai 2012





Berbec

Îţi regăseşti gustul pentru călătorii şi pentru studiu. Este o zi potrivită cumpărăturilor, dar şi achitării datoriilor de orice fel.




Taur

Umorul şi farmecul personal îi ajută pe alţii să ia hotărârile în numele tău. A doua parte a zilei este favorabilă deciziilor importante legate de proiecte în comun cu alţii.




Gemeni

Vei reuşi să îţi mobilizezi mintea spre găsirea unor soluţii creative. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului uro-genital şi secundar gât. Foloseşte doar remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult.




Rac

Se intensifică extrasensibilităţile, fapt pentru care îţi recomand să stai cât mai mult cu tine şi să fii atent la nevoile sufletului. Copiii şi problemele lor sunt un alt subiect favorit de astăzi.




Leu

Disputele pot apărea din conversaţiile legate de subiectele spirituale. Atenţia ta este îndreptată mai mult spre carieră, ceea ce îi poate nemulţumi pe cei dragi.




Fecioară

Toate informaţiile pe care le-ai acumulat în ultimii ani, pe la şcolile înalte pe care le-ai frecventat, te pot ajuta să îţi redefineşti identitatea în relaţiile de parteneriat pe care le ai. Întâlnirile şi dialogurile cu rudele sau prietenii apropiaţi îţi pot oferi momente plăcute şi veşti interesante.




Balanţă

Ai putea avea sentimentul că nu eşti luat în serios, şi că îmbraci o alură de profet. În a doua parte a zilei energia vitală va fi la cote joase, aşa încât ocupă-te de treburile uşoare şi odihneşte-te mai mult.




Scorpion

Te vei putea simţi lipsit de energie şi, parcă, nu vei mai vrea să depui eforturi în a duce relaţia mai departe. Dacă apar neplăceri în relaţia cu partenerul de viaţă, dialogul amiabil este calea cea mai bună de lămurire a neînţelegerilor.




Săgetător

Farmecul persoanei iubite te provoacă pe mai multe planuri. Trasează-ţi noi planuri de viaţă şi încearcă să le urmezi întocmai.




Capricorn

Planurile pe care ţi le-ai făcut se pot schimba tocmai datorită setei tale de cunoaştere a vieţii sub diversele ei aspecte şi sub influenţa factorilor externi care apar pe neaşteptate. Relaţia cu persoana iubită este destul de tensionată, aşa încât spre seară acordă-i momentele necesare îmbunatăţirii situaţiei.




Vărsător

Ai rezerve de a aduce vreo nouă cucerire acasă să o prezinţi părinţilor. La finalul zilei organizează o mică agapă pentru cei dragi.




Peşti

Rişti să de vii impulsiv şi să îţi scape pe gură nişte grosolănii care nu te caracterizează şi nici nu îţi fac cinste. Sunt vizate examenele, interviurile sau chestiunile ce privesc finalizarea sau începerea unei forme superioare de şcolarizare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS