Horoscopul zilei de azi, 17 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 17 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 mai 2012





Berbec

Este o zi care te solicită foarte mult din punct de vedere emoţional şi ar fi bine să amâni orice răspuns important şi orice decizie legată de planul profesional, dar şi de cel familial. Astăzi te interesează foarte mult siguranţa materială, iar simţul proprietăţii este foarte dezvoltat.




Taur

Recomandarea mea este să încerci să fii flexibil, discret şi permisiv, pentru că altfel, rişti să strici o relaţie importantă. Se pot materializa colaborări şi parteneriate fructuoase.




Gemeni

Este posibil să se instaleze o stare de nemulţumire, frustrare şi chiar înverşunare, din cauza unei probleme financiare. Sănătatea merită atenţie deosebită.




Rac

Poţi fi invitat la o întâlnire, la o şedinţă sau o negociere, de care pot depinde imaginea ta, credibilitatea sau ascensiunea profesională pe viitor. Spune DA, renunţă la suspiciuni şi control, lasă să fie!




Leu

Este posibil fie să te simţi obosit, fie să te confrunţi cu o problemă de sănătate, fie să te laşi pradă gândurilor negre, legate de o alegere făcută în trecut. Deşi frica poate fi prezentă, ai curajul să-ţi asumi strălucirea!




Fecioară

Astăzi te pot încerca tot felul de nemulţumiri legate de poziţia ta socială. Conjunctura astrală te ajută să reactivezi nişte relaţii care-ţi pot aduce beneficii.




Balanţă

Fie aspiri la o nouă poziţie şi ţi-e teamă că n-o vei obţine, fie ai senzaţia că nu eşti recunoscut pentru munca depusă, fie nu mai eşti mulţumit de locul în care te afli. Chestiunile financiare sunt şi ele în prim plan, fiind posibile câştiguri facile, daruri sau obţinerea unor finanţări şi favoruri.




Scorpion

Este o zi care cere corectitudine, respectarea unor reguli stricte impuse de sistem sau de o instituţie din care faci parte, ceea ce n-o să-ţi prea placă. Astăzi afli cum stai, faci un bilanţ, tragi linie şi faci nişte alegeri pe principiul "totul sau nimic".




Săgetător

Astăzi este posibil să te laşi mult prea uşor pradă supărării, atunci când nu primeşti ceea ce cineva ţi-a promis sau când nu eşti ajutat. A doua parte a zilei este foarte dinamică şi poate aduce surprize de tot felul.




Capricorn

Astăzi este posibil să-ţi lipsească entuziasmul şi să apară tot felul de blocaje, mai ales în comunicarea cu cei din jur. A doua parte a zilei se pare că este dedicată gesturilor caritabile, sacrificiului de sine în favoarea celor care au nevoie de tine.




Vărsător

S-ar putea să te simţi copleşit de numărul sarcinilor care cad pe capul tău la locul de muncă. Pe de altă parte, inspiraţia şi sprijinul vine de la prieteni, mai ales în a doua parte a zilei.




Peşti

Atenţia se mută asupra relaţiei de iubire sau a unui proiect care s-a împotmolit. Luna Plină te poate ajuta să conştientizezi ce vrei cu adevărat, care este viziunea cea mai sănătoasă asupra vieţii tale şi ce poţi face pentru asta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS