Horoscopul zilei de azi, 15 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 15 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 15 mai 2012





Berbec

Transformările din zona carierei te determină să fii atent la modul în care îţi cheltuieşti finanţele. Vezi acum care sunt calităţile tale şi cum le-ai putea exploata ca să-ţi aduci singur beneficii.




Taur

Evită conflictele cu vechi prieteni care îţi reproşează că te plângi de bani în condiţiile în care ai un acoperiş deasupra capului. Evită să te pui de acord cu partenerul de viaţă, pentru că tachinările ar putea fi modul vostru preferat de comunicare.




Gemeni

Parcă ai vrea să ieşi cumva din pielea ta şi să călătoreşti departe, fără o destinaţie anume. Adună-ţi eforturile, pentru că ai putea avea parte de muncă.




Rac

Transformările ce se produc de ceva vreme în zona relaţiilor de parteneriat te ajută să străluceşti în anturaj. Vei avea de continuat ceva ce nu ai terminat din zilele precedente.




Leu

Tu parcă ai vrea să fii cu prietenii şi parcă n-ai vrea. S-ar putea să te simţi ofensat, rănit, de aceea simţi nevoia să dai replica.




Fecioară

Chiar dacă emoţiile tale sunt oscilante, mergi pe calea încrederii în tine şi în forţele proprii. Cel mai important sfat al momentului este să fii mult mai blând cu tine însuţi, să-ţi spui că poţi, că eşti în stare.




Balanţă

Dorinţa de a avea dreptate este mai mare decât de obicei. E bine să-i laşi pe fiecare să-şi rezolve problemele şi să nu iei asupra ta mai mult decât trebuie.




Scorpion

Tu primeşti noi impulsuri emoţionale pentru a-ţi susţine hotărârile pe care le-ai luat în carieră. E bine să o laşi mai uşor şi să te odihneşti cât mai mult.




Săgetător

Farmecul persoanei iubite te provoacă pe mai multe planuri. S-ar putea să fii epuizat de pesimismul tău şi de gândurile mai puţin luminoase pe care le ai.




Capricorn

Te implici emoţional în tot ceea ce ţi-ai propus să munceşti acasă. Nevoia ta de a acţiona, de a te simţi mai bine în pielea ta creşte exponenţial.




Vărsător

Amintirile relaţiilor trecute te fac să trăieşti mai întâi intens sentimentele şi emoţiile ce tocmai au apărut. Încearcă să fii cât mai detaşat posibil, pentru că numai aşa poţi avea şansa de a primi nişte răspunsuri, care pot îmbrăca forma unor revelaţii.




Peşti

Dorinţa de autoizolare îţi sporeşte doza de vitalitate şi energie, transformându-te într-o persoană harnică şi eficientă. E bine să fii recunoscător acum pentru tot ceea ce primeşti.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS