Horoscopul zilei de azi, 11 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 11 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 11 mai 2012





Berbec

Astăzi eşti în elementul tău. Dacă ai copii, te poţi bucura de un succes al acestora.




Taur

Este o zi frumoasă, pentru că poţi primi nişte veşti interesante sau afli nişte informaţii utile care pot duce la nişte câştiguri financiare. Activităţile casnice te ajută să te relaxezi.




Gemeni

S-ar putea ca astăzi să te simţi foarte inspirat şi să-ţi vină idei excelente de colaborare sau proiect. Poţi petrece momente agreabile împreună cu cei dragi sau poţi veni în sprijinul unei persoane apropiate.




Rac

Discuţiile purtate astăzi cu superiorii, colaboratorii sau potenţiali parteneri de afaceri promit un câştig material sau bănesc deloc de neglijat. Probabil nu vei lăsa telefonul din mână şi nici nu vei lua mâinile de pe tastele computerului, pentru că ai foarte multe de comunicat şi veşti de primit.




Leu

Eşti cu gândul la o călătorie, probabil în afara graniţelor ţării, la un proiect de anvergură sau te concentrezi asupra aspiraţiilor tale cele mai înalte. Aspectele sunt frumoase, semn că eşti pur şi simplu strălucitor, în orice anturaj sau companie.




Fecioară

Găseşti nişte soluţii pentru ieşirea dintr-un impas financiar sau pentru finanţarea unui proiect la care te tot gândeşti de ceva vreme. Vei simţi cum o mână nevăzută aşează totul în favoarea ta.




Balanţă

Îţi susţii ideile cu aplomb, eşti foarte convingător, ai farmec. Spre seară, acordă ceva mai mult timp pentru tine şi sufletul tău.




Scorpion

Astăzi nu prea ai stare, ci eşti pus pe fapte mari. După-amiaza îţi aduce cooperare fructuoasă, relaţii armonioase, şanse de colaborare.




Săgetător

O zi pe care o poţi trăi după pofta inimii tale, în sensul că ai suficiente ocazii să-ţi etalezi calităţile şi talentele. Fii deschis să trăieşti experienţe minunate.




Capricorn

E mai important să fii ce vrei să fii şi apoi să faci ceea ce îţi doreşti. Spre seară, o persoană dragă de departe, eventual din străinătate, s-ar putea să ia legătura cu tine pentru a-ţi da o veste bună.




Vărsător

Acum ai curajul de a spune direct şi deschis tot ce gândeşti, asumându-ţi riscurile de rigoare. După-amiază fi gata să primeşti un dar sau să afli noi lucruri despre tine în timp ce priveşti în oglinzile din jurul tău.




Peşti

Astăzi te poţi alege cu ceva bani în plus sau măcar îţi pot veni nişte idei ingenioase legate de înmulţirea banilor. Reuşeşti să găseşti cele mai eficiente soluţii în orice situaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS