Horoscopul zilei de azi, 10 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 10 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 10 mai 2012





Berbec

Probabil că ziua de astăzi îţi creează destule emoţii din cauza schimbărilor de planuri care apar la tot pasul. Universul îţi va aduce experienţe care rezonează cu starea ta de spirit şi nu cu ceea ce ai.




Taur

O zi cu agitaţie interioară, frământări, gânduri şi stres. Încet, încet, se instalează liniştea în interiorul tău şi apoi şi în viaţa ta.




Gemeni

O zi efervescentă, cu multă vorbărie, multe idei împărtăşite prietenilor şi veşti primite de la aceştia. Dacă doreşti să planifici o călătorie, acum e momentul potrivit pentru asta.




Rac

Astăzi te preocupă foarte mult rolul tău social, puterea pe care o ai sau o vrei, autoritatea pe care o exerciţi în domeniul tău de activitate. Investiţiile în sau pentru casă sunt favorizate.




Leu

O foarte mare cantitate de informaţii vine, în aceste zile, către tine. Astăzi străluceşti, eşti în centrul atenţiei şi te bucuri de apreciere.




Fecioară

Astăzi eşti foarte abil în a te folosi de resursele altora, pentru a-ţi atinge nişte scopuri. De asemenea, este o zi numai bună pentru a-ţi face un bilanţ al ultimei perioade, din toate punctele de vedere.




Balanţă

Pui punctul pe I, vrei să clarifici o serie de neînţelegeri, ai nevoie de explicaţii şi pretinzi promisiuni. Dacă primeşti vreo propunere, spune DA fără să stai pe gânduri.




Scorpion

Eşti pus pe fapte mari. Astrele îţi creează contextul favorabil pentru a te afirma, pentru a convinge nişte persoane influente că viziunea ta asupra unui proiect este cea mai potrivită.




Săgetător

Gustul pentru aventură este foarte accentuat, aşa că nu te vei abţine nici să flirtezi şi nici să-ţi asumi o serie de riscuri. Experienţe de astăzi te pot îmbogăţi într-un fel aparte, aşa că fii deschis la tot ce apare nou.




Capricorn

O zi destul de delicată din punct de vedere emoţional, în sensul că unele evenimente din familie sau de la locul de muncă te fac să-ţi pierzi răbdarea. Este posibil să ai parte de nişte favoruri sau câştiguri facile.




Vărsător

Astăzi, eşti în elementul tău. Fii deschis la orice vine nou spre tine, pentru că nu ştii ce poate ieşi. Lasă-te surprins!




Peşti

Cel mai bine ar fi să ocoleşti magazinele şi să-ţi alegi altă zi pentru cumpărături. Implică-te serios în tot ce ai de făcut, iar recompensele nu vor întârzia să apară.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS