Horoscopul zilei de azi, 30 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 30 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 aprilie 2012





Berbec

Este o zi în care începi să prinzi curaj şi să capeţi încredere că lucrurile se vor rezolva sub o formă sau alta. E bine să-ţi ţii cât mai bine în frâu natura conflictuală şi reproşurile, pentru că rişti să o dai în bară în relaţii.




Taur

Dacă ai reuşit să fii conştient de sentimentele profunde ce te leagă de partener, azi e o zi prielnică să îţi pui întrebări legate de ce urmează. Serviciul pare a fi segmentul unde ai cea mai mare nevoie de soluţii.




Gemeni

Începi să străluceşti în societate şi lumea te percepe ca fiind vesel şi plin de viaţă. Eşti pus în situaţii în care trebuie să împaci şi capra şi varza.




Rac

Răbdarea îţi este încă pusă la încercare. Nu te lăsa copleşit de frustrări emoţionale, pentru că o să-ţi scadă inclusiv încrederea în tine.




Leu

Creativitatea este activată şi plină de inspiraţie. Consideră tot ce ţi se întâmplă acum ca pe un moment bun de a-ţi reevalua aşteptările şi pretenţiile!




Fecioară

Ai îndoieli că ai făcut îndeajuns de multe studii şi că poate ar mai trebui unul, doar unul. Vezi mai bine cum poţi tu să te afirmi prin ceea ce eşti şi ştii să faci!




Balanţă

O femeie din familie te motivează să-ţi aminteşti de lucrurile simple ale vieţii. Dă voie celorlalţi să se manifeste aşa cum cred ei de cuviinţă, fără să-i judeci!




Scorpion

Cariera redevine principala ta preocupare şi chiar te interesează să găseşti soluţii de a ieşi dintr-un parteneriat sufocant. Problemele de sănătate te pândesc după colţ şi abia aşteaptă să te ia în primire.




Săgetător

Îţi vezi partenerul cu alţi ochi şi îţi va fi drag să investeşti totul în relaţia voastră. Trebuie să priveşti lucrurile realist şi să nu faci o dramă din orice.




Capricorn

Poate încă nu îţi dai seama că femeia pe care o consideri duşman îţi este un aliat bun şi de nădejde. S-ar putea să-i copleşeşti totuşi pe cei dragi cu grijile tale.




Vărsător

Găseşti cu uşurinţă resursele materiale de care ai nevoie pentru a-ţi consolida nişte planuri mai vechi. Nu prea reuşeşti să te intersectezi cu cine ai vrea, vă ocoliţi şi nu vă nimeriţi.




Peşti

Reuşeşti să pui în aplicare ideile îndrăzneţe care au încolţit în mintea ta. Eşti pus faţă în faţă cu ceva de care nu erai deloc sigur sau care nici tu nu ţi-ai fi dorit să se întâmple.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS