Horoscopul zilei de azi, 1 mai 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 1 mai 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 mai 2012





Berbec

E posibil să fi început să te obişnuieşti cu stările aparent conflictuale din interiorul tău, să te detaşezi şi să începi să cauţi soluţii de relaxare. Eşti dornic de afirmare, aşa că orgoliul ar putea să-ţi cam joace feste.




Taur

Relaţia cu un bărbat din familie îţi poate schimba viziunea despre propria persoană. Să te relaxezi nu înseamnă să te laşi copleşit de gânduri, aşa cum probabil eşti tentat.




Gemeni

Rişti să devii victima propriilor teorii ale conspiraţiei. Dacă te simţi cumva respins sau neapreciat, explorează dacă nu cumva îţi cam place să te victimizezi.




Rac

Continui să te atenţionezi să nu dai bani cu împrumut nici celui mai bun prieten. E posibil să afli despre nişte persoane care încearcă să te discrediteze sau să te submineze în vreun fel.




Leu

Pot exista discuţii care ajung într-un impas, înţelegeri care pică, contracte care se desfac. Reuşeşti cu uşurinţă să creezi armonie între minte şi inimă.




Fecioară

Nostalgiile sunt cele care trezesc emoţii puternice în tine. Trebuie să meditezi foarte serios dacă nu cumva te-ai bazat prea mult pe alţii.




Balanţă

Te opui unor propuneri, te contrezi cu partenerul de viaţă, spui pas asociaţilor. Nebănuite sunt sursele şi resursele de care vei avea parte.




Scorpion

Îţi doreşti să reiei anumite legături cu persoane, în special femei, cu care ai rupt brusc relaţiile. Oasele, articulaţiile şi tot ce ţine de zona capului sunt regiunile anatomice unde lovesc acum toate gândurile negre pe care ţi le faci.




Săgetător

Îţi recomand să eviţi sursele de stres, să apelezi la persoana iubită pentru a-ţi linişti impulsurile de a te confrunta cu un bărbat într-o absurdă luptă a orgoliilor. Nu-ţi copleşi prietenii cu grijile şi nemulţumirile tale.




Capricorn

Te concentrezi exclusiv pe ceea ce se întâmplă acasă, pe oamenii dragi, pe problemele domestice. Participarea la o acţiune de sădit copaci sau flori în grădina proprie sau cea din jurul blocului îţi readuce liniştea interioară.




Vărsător

O prietenă îţi oferă o nouă perspectivă de abordare a parteneriatelor cu bărbaţii. Gândeşte că dacă ceva nu iese, aşa trebuie să fie.




Peşti

Rutina la locul de muncă şi prietenii prea băgăcioşi sunt principalele tale surse de enervare. Anumite planuri se pot spulbera, dar de fapt te apropii de un deznodământ previzibil.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS