Horoscopul zilei de azi, 28 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbăta, 28 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 28 aprilie 2012





Berbec

Eşti greu de oprit când îţi intră ceva în cap astăzi, pentru că te bazezi pe principiul bate fierul cât e cald. Ce rost să aştepţi şi să tărăgănezi lucrurile când poţi ajunge la rezultate mult mai rapid? Totuşi, ţine cont de cei din preajma care încearcă să-ţi mai domolească pasiunea care te-a cuprins, pentru că nu e genul tău să te înflăcărezi astfel. Eşti mai calm din fire, uneori chiar mai comod, ca atare o atitudine atât de răzvrătită, gata să răstorni şi munţii din loc, nu prea ţi se potriveşte şi ai putea face erori.




Taur

Nu poţi rămâne captiv la nesfârşit într-o stare negativă ci trebuie să iei taurul de coarne şi să faci ceva să scapi de sentimentul nefast care te paşte. Trebuie să lupţi cu gândurile negative, cu propriile limite şi temeri, pentru că nimeni nu va veni să le dea la o parte în locul tău. E o chestiune de voinţa personală, ca atare adună-ţi forţele şi concentrează-le spre rezolvarea acelei probleme în care te simţi blocat. Deţii toate resursele să depăşeşti acest impas prin ambiţia ta proverbiala, dar şi prin curajul de a acţiona aici şi acum.




Gemeni

Nu te grăbi să extragi acum o concluzie, pentru că nu deţii toate detaliile necesare. Se vor ivi aspecte noi pe parcurs şi, dacă te grăbeşti să judeci acum, cu informaţiile pe care le deţii, vei regreta că te-ai pripit. Este un proces de lună durată până îţi vei face o impresie corectă asupra situaţiei generale, ca atare încearcă să aduni dovezile şi argumentele cu grijă, pentru că nu e momentul cel mai potrivit pentru a spune ultimul cuvânt. Lucrurile sunt încă departe de a se fi aşezat pe un teren sigur.




Rac

Stai de vorbă cu mai multe persoane despre un plan comun din care fiecare are ceva de câştigat. Poate vă asociaţi într-o afacere comună sau puneţi ţară la cale pentru un eveniment de care fiecare va profita în felul său, şi dacă vă uniţi cu toţii forţele şi investiţi ce aveţi mai bun în voi, rezultatele finale vor fi excepţionale. Când eşti atât de bine motivat de roadele care te aşteaptă la capăt, eşti dispus să faci orice. Nu contează cât va dura, ci ceea ce vei culege la capătul acestor eforturi!




Leu

Nu trata în joacă deciziile legate de viitor, pentru că superficialitatea va lăsa urme. Nu vei mai putea întoarce timpul înapoi pentru a repara o eventuală gafa pe care ai fi putut s-o eviţi dacă ai fi fost mai serios în alegerea sensului de mers. Dacă acum iei totul peste picior şi bagatelizezi chestiuni care se vor dovedi a fi importante, vei regreta mai apoi că te-ai distrat pe seama lor. Nu te lăsa influenţat de cei din jur care se distrează de orice, ca atare încearcă să priveşti la rece direcţia în care mergi. Nu e chiar atât de simplu pe cât pare!




Fecioară

Prea stai şi diseci firul în patru şi când eşti atât de atent la detalii, evident că începi să descoperi tot felul de hibe. Dacă nu ai pierde timpul cu analizele negative, nu ai descoperi atâtea puncte sensibile, ca atare ai avea nevoie de mai multă activitate, care să nu-ţi ofere răgazul necesar acestor meditaţii cu impact emoţional negativ. Implică-te în cât mai multe treburi, fără să stai, pentru că orice pauză te face să dai drumul la melancolii, regrete şi retrospective nefaste. Nu sta, fă orice, numai să nu ai timp de gânduri negre...




Balanţă

Eşti tentat să te bucuri pentru nefericirea altuia, furat de anturajul care te îmbie la astfel de gesturi. Eşti mai preocupat de zvonuri şi bârfe cu privire la o persoană care, până mai ieri, era un prieten de-al tău, dar faci asta doar ca să fii primit într-un mediu în care astfel de atitudini sunt esenţiale ca atare eşti gata să faci ca şi ceilalţi: să bârfeşti, să râzi de greşelile altuia şi să sărbătoreşti necazurile sale... Nu ai vrea să treci şi tu printr-o astfel de situaţie, ca atare încearcă să te abţii când vezi că ceilalţi se amuză de răul altuia.




Scorpion

Atmosfera e tihnită în viaţa ta personală, toate par aşezate pe un teren normal care îţi convine de minune, chiar dacă nu apar evenimente ieşite din comun, e o plăcere să petreci cât mai mult timp cu cei dragi, la voi acasă. Puneţi mare preţ pe lucrurile domestice, pe acele detalii mărunte care fac deliciul unei vieţi de familie fericite, cum ar fi aranjarea şi decorarea locuinţei, pregătirile de toamnă, cumpărăturile de zi cu zi. Deşi nu se poate vorbi de momente speciale, pentru tine contează enorm şi le aşezi la loc de frunte în preocupările tale cotidiene.




Săgetător

Nu te gândi doar la perioada imediat următoare, ci încearcă să priveşti în perspectivă mai îndepărtată. Planurile pe care le dezvolţi acum vor avea efecte pe termen lung, deci trebuie să fii foarte atent ce faci sau ce decizi, pentru că sunt acţiuni care te vor influenţa luni de acum înainte. Practic, aşa cum îţi aşterni acum, aşa vei dormi o vreme, de aceea trebuie să fii sigur că ai făcut cele mai bune alegeri. Cu maturitate, bine organizat şi deloc la voia întâmplării, porneşti pe un drum promiţător.




Capricorn

Decât să suferi în continuare de pe urma unei vechi erori, mai bine te confrunţi direct cu efectele acesteia şi repari ce se mai poate. Dacă nu mai e nimic de făcut, închide acest capitol definitiv, acceptă-ţi înfrângerea cu maturitate şi mergi mai departe fără să te chinuieşti singur. Nu are rost să rămâi blocat la nesfârşit într-o zonă sumbră doar pentru că te simţi vinovat, ci, în situaţii critice, e mai bună o intervenţie rapidă, chiar şi fără anestezie. Doare pe moment, dar după aceea totul trece.




Vărsător

Ai mare noroc de interlocutorii care îţi apar azi în cale, pentru că unul dintre ei se va dovedi a fi exact prietenul cel mai bun într-un moment dificil pentru tine. E lângă tine cu adevărat, te susţine şi îţi împărtăşeşte din experienţa sa de viaţă. Ţine minte sfaturile pe care le primeşti astăzi, pentru că le vei putea pune în aplicare şi altădată, ba chiar le vei transmite şi tu altora, la rândul tău, la nevoie. Dialogul e constructiv, pentru că afli o mulţime de informaţii interesante şi foarte utile pentru problema care te frământă.




Peşti

Ai un şarm aparte ce te ajuta să ieşi în evidenţă dintr-o mie! Poate fi şansa ta de afirmare, pentru că ai ceva de spus şi ştii să te foloseşti de asul tău din mânecă. Orice confruntare de idei sau de forţe, orice competiţie în care te implici va fi câştigată cu brio, deoarece ai ceva ce te propulsează direct în frunte. Azi poţi cunoaşte gustul plăcut al faimei şi satisfacţia învingătorului în faţa celor rămaşi mult în urmă, deci profita din plin de ocaziile bune care ţi se oferă. Unele din ele unice!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS