Horoscopul zilei de azi, 29 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 29 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 29 aprilie 2012





Berbec

Ziua de astăzi poate fi una îmbelşugată. S-a putea să îţi doreşti să repari anumite greşeli şi să te recompensezi într-un fel sau altul faţă de anumite persoane.




Taur

O zi foarte potrivită pentru socializare. Serveşti foarte bine intereselor celor din preajma ta, dar şi reciproca este valabilă.




Gemeni

Astăzi simţi pur şi simplu că toate eforturile tale de până acum capătă un sens. Poţi avea parte de propuneri inedite din partea unor persoane din anturaj, care-şi dovedesc bună credinţă.




Rac

Astăzi eşti foarte inspirat şi mult mai sigur pe ceea ce vrei să faci de acum încolo cu viaţa ta. Trebuie să cobori cu picioarele pe pământ şi să revii cu forţe proaspete în împărăţia concretului.




Leu

Astăzi te interesează siguranţa materială, a ta şi a familiei tale. Lasă-te inspirat şi fii atent la orice fel de mesaj pe care-l primeşti!




Fecioară

Întâlneşti persoane agreabile, care-ţi furnizează informaţii utile şi chiar îţi dau sfaturi foarte bune. Lasă-te surprins şi priveşte viaţa cu bucuria unui copil!




Balanţă

Activităţile de la locul de muncă sunt potenţate, indiferent în ce constau acestea. Ar fi bine să nu tratezi acum nicio problemă de sănătate cu mai mică importanţă.




Scorpion

Este o zi a creativităţii, a iubirii sublime, a experienţelor trăite cu inima. Ziua se anunţă armonioasă în plan afectiv.




Săgetător

Probabil că astăzi vei fi bombardat cu tot felul de informaţii şi zvonuri. Nu ezita să dai curs celor mai năstruşnice idei de a-ţi demonstra afecţiunea.




Capricorn

Simţi nevoia să fii înconjurat de prieteni, să te afli în miezul evenimentelor, să fii cel care inspiră grupul de prieteni şi ia iniţiativa. Comunicarea şi negocierile sunt punctele tale forte astăzi.




Vărsător

Flerul excepţional îţi va fi răsplătit din punct de vedere financiar şi material. S-ar putea să apară certitudini legate de anumite proiecte în care doreşti să te implici.




Peşti

O zi frumoasă, în care poţi privi cu încredere şi optimism spre viitor şi spre visele tale cele mai îndrăzneţe. Nu te sfii să te arăţi aşa cum nu te-ai mai arătat până acum!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS