Horoscopul zilei de azi, 27 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 27 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 27 aprilie 2012





Berbec

Judecata unora poate fi dură şi nedreaptă şi, dacă nu găseşti dovezi în favoarea ta, ai putea avea de suferit de pe urma unui verdict greu de contestat. Dacă tu nu te simţi vinovat de acuzele care ţi se aduc într-o formă foarte agresivă, trebuie să lupţi pentru a-ţi dovedi nevinovăţia, dar să nu crezi că va fi o luptă uşoară. Duşmanii tăi sunt mai puternici, poate nu prin dovezile pe care le-ar avea împotriva ta, ci prin vehementa atacului. Nu te lăsa copleşit de emoţii, crezând că ceilalţi te pot învinge, pentru că şi tu ai armele tale!




Taur

Te afli într-un spaţiu unde te simţi bine, unde relaţionezi cu oameni optimişti şi veseli, ce emană o energie pozitivă. Eşti primit cu braţele deschise în acest mediu prietenos, unde ai impresia că lumea te apreciază sincer şi te priveşte cu multă simpatie. Cu această atitudine tonică pe care o degaji, ai toate şansele să-ţi măreşti cercul de prieteni. Veştile pe care le primeşti pe parcursul întâlnirilor plăcute de azi te încarcă de energie pozitivă şi de bucurie şi abia aştepţi să le transmiţi şi tu mai departe, fiind prea bune ca să le ţii doar pentru tine.




Gemeni

Fii sigur că ai acces la ambele variante de interpretare ale problemei pe rol, ca să nu extragi o concluzie doar dintr-un singur unghi. E nevoie de o analiză completă, atentă, şi de o parte şi de alta, ca să poţi lua o decizie justă. Dacă te grăbeşti să faci o alegere doar prin analiza unei singure părţi, vei descoperi mai târziu că există şi o altă direcţie pe care nu ai ştiut să o valorifici. Adună informaţii şi pro şi contra despre problema în cauză, ca să le pui în balanţă şi pe unele şi pe altele în mod echitabil.




Rac

Nu te arunca la prima vedere în direcţia care ţi se deschide acum în faţă că nu cumva să fie o alegere greşită. O informare atentă asupra posibilelor aspecte ce pot apărea te-ar ajuta să iei o decizie corectă, pentru că nu se pot vedea din prima toate eventualele hibe. Consulta un bun cunoscător al acestei probleme, citeşte prin cărţi şi manuale şi informează-te atent, ca să nu scapi din vedere exact cel mai important detaliu ce se bazează pe o lege incontestabilă în acest caz. Eşti sigur că ceea ce ştii e corect? Atunci susţine-ţi cu încredere poziţia!




Leu

Nu te poţi înţelege cu un coleg care trece printr-o perioadă proastă şi toanele lui strică şi colaborarea voastră. Încearcă să-l susţii, să-i arăţi că îţi pasă de problemele sale, deşi nu e corect ca necazurile sale personale să afecteze planurile voastre comune. Cât timp acesta nu-şi rezolvă necazurile, e greu de crezut că vei putea ajunge şi tu la rezultatele către care aţi pornit împreună. Depinzi de el, deci implică-te şi tu cumva să-l ajuţi să-şi rezolve mai repede problemele, altfel stai pe loc alături de el, blocat într-o zonă moartă.




Fecioară

Ieşi în evidenţă prin produsele minţii tale şi prin talentul de a te exprima în faţa tuturor cu încredere deplină în cunoştinţele tale. Ai putea ieşi primul în orice confruntare de idei, iar examenele, competiţiile intelectuale sau conflictele cu inamici puternici s-ar solda cu victoria ta deplină. Profită de forţă pe care o degaji prin ceea ce spui, pentru că te bazezi pe informaţii solide, acumulate în timp şi pe care le-ai organizat foarte bine în memorie. Ceea ce spui, cântăreşte enorm în orice acţiune.




Balanţă

Joci un rol important într-o acţiune nouă, ce necesită un consum imens de energie, dar tu eşti principalul motor de energie care-i va mobiliza foarte bine şi pe ceilalţi. Colaboratorii tăi au nevoie de exemplu de implicare iar acestea eşti tu, pentru că atunci când te vor vedea pe tine atât de activ şi de plin de viaţă, vor pune şi ei umărul la proiectul început. Succesul acestui proiect depinde, aşadar, foarte mult de implicarea totală, dar şi de stimularea reciprocă de a merge mai departe, oricât ar fi de greu, deci motivează-ţi mai bine colegii!




Scorpion

De dragul partenerului, faci de multe ori concesii, dar azi eşti chiar incredibil de cooperant. De obicei eşti mai intransigent şi un pic mai egoist, punând în balanţă doar propriile interese, dar azi uiţi complet de nevoile tale doar pentru a-i face pe plac celui drag. Va fi cucerit de gesturile tale şi astfel va fi convins de seriozitatea planurilor tale. Nu te mai gândi doar la propriile tale dorinţe pentru o zi şi dedică-te complet celui care are azi nevoie de tine necondiţionat. Eşti capabil de sacrificii, deci fă-le fără să aştepţi nimic în schimb!




Săgetător

Este o zi de succes, în care toate ar trebui să-ţi iasă de minune! Parcă mai ales dragostea pare să fie favorizata, deci ieşi în lume, pune-te într-o lumină bună, pentru că şansele de a cuceri pe cineva nou sunt mari. Ai şansa de a te întâlni cu oameni pe care îi simpatizezi, cu care ai o comunicare excelentă, iar prietenia, împreună cu dragostea, e pe primul loc în preocupările zilei. Pui multă pasiune în conversaţie, în socializare, în contactul cu oamenii, de la care primeşti un feed-back pozitiv.




Capricorn

Discuţi cu familia despre nişte perspective ceva mai îndepărtate, dar în care şi ceilalţi ar avea un cuvânt de spus. Nu poţi lua decizii de unul singur, de aceea trebuie să te sfătuieşti cu părinţii, cu jumătatea ta, poate chiar şi cu copiii, pentru a trasa o direcţie pe termen lung în ceea ce vă priveşte pe toţi, ca familie. Vei primi din partea lor o reacţie promiţătoare care îţi inspiră încredere că te vei putea baza întru totul şi pe contribuţia lor. Cât timp veţi pedala împreună spre acelaşi scop, acesta este din ce în ce mai aproape!




Vărsător

Banii nu sunt la un nivel prea bun, dar nu te crampona de micile oprelişti. Este doar un impas trecător, o criză financiară peste care poţi trece, dacă nu o transformi într-o catastrofă. Cel mai mult te deranjează faptul că cei în care ai investit încredere îţi dau unele motive de suspiciune, pentru că vezi la ei o atitudine negativistă, refuzul de a-şi îndeplini unele sarcini, iar dacă vreunul îţi era dator cu bani, se va face că plouă în continuare fără măcar să-şi arate regretul că nu ţi-i poate returna acum.




Peşti

Toate par să bată pasul pe loc încât eşti gata să renunţi la un plan pentru că nu se mai observa niciun progres de ceva vreme. E un hop trecător, dar poţi profita de răgazul apărut pentru a mai trece odată totul în revistă. Un pic detaşat, fără a transforma hopul într-o obsesie, poţi descoperi acel punct sensibil pe care îl poţi repara de urgenţă ca mai apoi totul să repornească în forţă. Nu considera piedica apărută drept un eşec, ci un mare noroc că mai poţi arunca o privire peste etapele parcurse.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS