Horoscopul zilei de azi, 26 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 26 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 aprilie 2012





Berbec

Felul agresiv în care ţi se adresează astăzi un colaborator te deranjează profund, dar ar fi bine să taci şi să tolerezi pentru că reacţia ta poate fi şi mai dură şi rişti să strici tot. Încearcă să nu pui la suflet micile răutăţi pe care le transmite şi să te abţii de la replici aspre, pentru că azi vei depăşi mai bine astfel de situaţii critice dacă nu spui nimic. Şi tu ai limba ascuţită când te calcă cineva pe coada încât riposta ta poate fi mai agresivă decât atacul iniţial, dar nu trebuie să ajungi la aşa ceva!




Taur

Adună-ţi forţele ca să lupţi pentru scopul pe care ţi l-ai propus, pentru că reuşita depinde de ambiţia ta. Nu ţi se oferă nimic pe tavă, e un drum dificil până ce vei reuşi, dar deţii toate resursele necesare pentru a-ţi vedea visul cu ochii. Ţii prea mult la ceea ce doreşti să obţii ca să stai şi să aştepţi să pice din cer, dar dacă te apuci serios de treabă şi îţi pui în joc toată energia, lucrurile vor merge de minune! E doar o chestiune de voinţă, dar şi de atitudine pozitivă în fata drumului ales, deci redescoperă luptătorul entuziast din tine care e dispus să treacă peste orice va fi




Gemeni

Ai grijă la informaţiile care provin azi de la un colaborator, pentru că ar putea conţine o pistă falsă. Dacă te iei după cele spuse, ai putea consuma inutil timp şi energie, fără a ajunge vreodată la promisiunea făcută de acesta. Ai ghinionul să atragi alături colegi care cam umbla cu tertipuri mincinoase, pasând greul pe umerii altora şi mascându-şi intenţiile în spatele unei false amabilităţi. Dacă îl crezi, acesta ar putea profita de eforturile tale şi ai putea fi foarte dezamăgit să-i descoperi adevăratele intenţii.




Rac

Te străduieşti să duci singur la îndeplinire o sarcină care se va dovedi a fi totuşi peste puterile tale. Mult mai bine ar merge lucrurile dacă ai avea un tovarăş de lucru, pentru că vă veţi completa foarte bine unul pe altul şi vă veţi sfătui permanent astfel încât să duceţi totul la capăt mult mai repede. Nu insista să te descurci de unul singur, pentru că ai la cine apela la nevoie. Există un colaborator disponibil care ar putea să te înveţe multe lucruri utile, deci cere-i ajutorul fără griji!




Leu

Nu ştii încotro să mergi, pentru că ai două destinaţii la fel de tentante la dispoziţie. E ca şi cum ai vrea să ajungi în două locuri la distanţe mari una faţă de alta şi nu ştii cum să te împarţi. Orice ai face, nu poţi onora ambele destinaţii în aceeaşi zi, ca atare concentrează-te asupra uneia dintre cele două călătorii şi, poate la întoarcere, vei face un ocol şi pe dincolo. Oricum, nu promite că vei onora doua invitaţii cu speranţa că vei sta puţin şi într-o parte şi-n alta, pentru că tot vei dezamăgi pe cineva.




Fecioară

Te simţi blocat într-un punct mort din care nimic nu pare să se mai mişte. E o probă a răbdării aici, pentru a demonstra că eşti capabil să mergi mai departe în ciuda multelor obstacole care pot apărea. Dacă nu dai dovadă e răbdare şi-ţi pierzi interesul la cel mai mic impas, e un semn că acest drum nu e pentru tine şi mai bine ai renunţa, dar dacă reuşeşti să treci peste perioadele de aşteptare, vei trece la etapele următoare cu succes. Momentan stai, nu ai încotro, dar foloseşte acest răgaz cu înţelepciune!




Balanţă

Nu te grăbi să dai un răspuns la primul impuls, pentru că e posibil ca problema respectivă să aibă mai multe direcţii de interpretare. Dacă te grăbeşti asupra uneia dintre ele, după o vreme va ieşi la iveală şi o altă viziune şi vei regreta că te-ai grăbit asupra unei decizii. Amâna, aşadar, marile decizii, pentru că se vor aduna pe parcursul mai multor zile informaţii suplimentare care ar putea modifica major aspectul de acum, ca atare caută scuze, chiar şi puerile, pentru a nu da azi răspunsul final. Mai cântăreşte!




Scorpion

Atmosfera este foarte plăcută în mediul în care te afli, ceea ce devine stimulentul perfect pentru toţi de a vă implica într-o activitate de succes. Când vă apreciaţi unii pe alţii, când vă susţineţi prieteneşte şi vă lăudaţi reciproc, sunt întrunite toate condiţiile unei reuşite de toată frumuseţea, ca atare adu-ţi aminte cât de importante sunt aprecierile, vorbele bune, complimentele şi felicitările, care vor lega mai bine relaţia cu cei care îţi sunt alături în acest demers din care toţi veţi avea de câştigat.




Săgetător

Toată bucuria e stricată de o veste proastă care pica peste planurile tale pe neaşteptate. Nu sperai una ca asta, dar iată că uneori chiar şi în cea mai veselă atmosfera se pot ivi situaţii neplăcute care să dea peste cap tot ce visai. Poate descoperi brusc că cei pe care îi numeai prieteni nu sunt deloc aşa cum îi credeai, ci îţi oferă o surpriză de proporţii care te readuce cu picioarele pe pământ în cel mai abrupt mod. Coboară din stele şi vezi realitatea aşa cum e.




Capricorn

Nu toată lumea are şansa să primească de două ori şansa de restabili ordinea într-o chestiune dată peste cap. Ai norocul de a primi două soluţii şi, pe oricare ai folosi-o, va lucra în avantajul tău foarte bine. Mai mult, dacă o problemă n-a ieşit bine din prima, acum o mai poţi încerca odată pentru că primeşti informaţiile necesare de a duce totul la îndeplinire cu succes. Nu uita nicio clipă că reuşita ta se bazează acum pe adevăr, pe respectarea legii şi pe corectitudine.




Vărsător

Nu prea ai cu cine colabora astăzi, atragi parcă pe toţi pesimiştii din zonă, dar această situaţie poate fi un atu pentru tine. Dacă alţii se retrag în banca lor şi îşi toarnă cenuşa în cap, poţi face tu un pas curajos în faţă ca să atragi atenţia asupra ta. Ceilalţi n-au decât să-şi plângă de milă şi să vadă în jur doar necazuri, pentru că atitudinea ta tonică se va remarca uşor când nu ai cu cine concura. Nu încerca să le ridici moralul celor căzuţi, ci profita de valul ascendent care te pune pe tine mai bine în valoare.




Peşti

Iubirea ta capătă consistenţă pentru că vezi şi din partea celuilalt interesul de a clădi ceva serios împreună. Vă asumaţi reciproc nişte angajamente, care, combinate cu sentimentele puternice care vă leagă, au toate şansele să clădească o relaţie de viitor. De data aceasta, tu eşti sursa principală de sensibilitate şi de afecţiune, în timp ce jumătatea ta intra în ecuaţie cu promisiuni şi fapte concrete ce îţi inspiră încredere pe termen lung. Pare o iubire de perspectivă!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS