Horoscopul zilei de azi, 25 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 25 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 aprilie 2012





Berbec

Evită discuţiile în contradictoriu pe probleme financiare. Relaţia cu partenerul de viaţă este destul de tensionată, dar bine ar fi să laşi combativitatea deoparte şi să încerci să-i respecţi doleanţele.




Taur

Renunţă la orgoliu şi la nevoia de a-ţi argumenta hotărârile. Beneficiezi de multă energie şi chef de toate, însă fii prudent.




Gemeni

Starea de confuzie continuă să te irite. Recomandate sunt vizionarea unei piese de teatru, ascultarea unui concert de muzică sau participarea la o discuţie pe teme spirituale.




Rac

Stai calm şi liniştit dacă vezi că se amână semnarea unui contract în urma căruia te-ai putea alege cu o sumă de bani. Bine ar fi să fii la zi cu plata tuturor datoriilor şi să îţi verifici periodic documentele financiare.




Leu

Evită să îţi verşi nervii pe cei din jur. Orice situaţie neplăcută ivită se poate rezolva cu succes.




Fecioară

Străluceşti în societate şi laşi celor din jur sentimentul că eşti un răsfăţat al sorţii. Ocupă-te doar de treburile uşoare şi dozează-ţi eforturile.




Balanţă

Tu poţi avea parte de intuiţii puternice, de sentimente de deja-vu. Unii ar putea avea ceva neplăceri legate de copii.




Scorpion

Începeţi să puneţi pe tapet toate nemulţumirile, toate nevoile şi toate aşteptările. Bine ar fi să te ocupi mai îndeaproape de sufletul tău şi să eviţi grijile legate de serviciu şi sănătate.




Săgetător

Îţi faci planuri pentru un nivel superior la actualul loc de muncă. În a doua parte a zilei, întâlneşte-te cu prietenii apropiaţi.




Capricorn

Alegi să vizitezi locuri cu semnificaţii profunde. Astrele te sfătuiesc să găseşti un echilibru între dorinţele frivole şi nevoile tale reale.




Vărsător

Vei avea de înfruntat o ieşire necontrolată a unuia dintre bărbaţii din familie. Spre seară stai la o şuetă cu prietenii.




Peşti

Laşi impresia că doar tu munceşti cât zece, iar ceilalţi nu fac nimic. Atenţie la conflictele mocnite dintre colegii de serviciu!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS