Horoscopul zilei de azi, 24 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 24 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 aprilie 2012





Berbec

Regăseşti bucuria de a munci şi descoperi noi resurse interioare care îţi pot aduce beneficii în carieră. Ai puterea de a te face simpatic şi de a coaliza oamenii în jurul tău.




Taur

S-ar putea isca nişte dispute puternice legate de cămin şi de relaţiile din familie. Evită să te condamni şi să fii atât de sever cu tine!




Gemeni

Te apucă remuşcările legate de prietenii mai vechi cu anumiţi bărbaţi. Dacă îţi propui dinadins să te dai în spectacol, ceilalţi îţi vor simţi orgoliul, mândria şi aroganţa.




Rac

Parcă toată lumea vrea să ştie despre tine, să te vadă, să se sfătuiască cu tine. Ai putea să îţi îndrepţi atenţia spre zona relaţiei de cuplu.




Leu

O afacere pe care ai început-o anul trecut începe uşor–uşor să-şi arate roadele. Atenţie la ce şi cât mănânci, eşti zodia cea mai expusă acum la tulburări digestive.




Fecioară

Îţi permiţi să visezi la o croazieră de lux. Zilele acestea, ai timp să faci un acord fin în relaţia cu persoana iubită şi cu copiii.




Balanţă

Capacităţile tale extrasenzoriale vor căpăta noi dimensiuni. Trebuie să laşi de la tine dacă vrei, în primul rând, armonie în familie.




Scorpion

Te vei relaxa, te vei detaşa de problemele de zi cu zi şi vei reuşi să uiţi de problemele de acasă. Trebuie să faci ceva, orice, chiar şi o mică nebunie, pentru a combate stresul şi rutina.




Săgetător

Caută alte domenii din viaţa ta unde îţi poţi manifesta impulsul creator. Dragostea la prima vedere te pândeşte după colţ.




Capricorn

Îţi doreşti să te reapuci de căutările spirituale. Pentru armonia din jur, e bine să-ţi reprimi orice tentativă de a-i pune la punct pe cei dragi.




Vărsător

Banii îţi vin brusc şi fără prea multe bătăi de cap. Simţi nevoia să scapi, să rămâi tu cu tine sau doar cu persoanele care sunt rupte din sufletul tău.




Peşti

Vei fi invitat la nişte rude apropiate, sau poate chiar la vecinii simpatici care tocmai s-au mutat lângă voi. Eşti cam de neoprit în privinţa dărniciei, aşa că sfaturile şi îndemnurile la temperare sunt deja de prisos.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS