Horoscopul zilei de azi, 23 aprilie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 23 aprilie 2012

      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 aprilie 2012





Berbec

Îţi recomand să eviţi cheltuielile impulsive şi investiţiile hazardate. Ai puterea de a te face simpatic şi de a coaliza oamenii în jurul tău.




Taur

O zi de introspecţie, în care ai nevoie de tihnă, linişte şi intimitate. Răsfaţă-i pe ceilalţi, dar răsfaţă-te în primul rând pe tine!




Gemeni

Evită reacţiile disproporţionate, chiar dacă ai sentimentul că vorbeşti altă limbă decât cei din jur. Bucură-te de compania oamenilor cu care poţi face schimb de experienţă şi de idei.




Rac

Pune pe primul plan omul iubit şi totul va fi bine! Pe de altă parte, evită să iei bani cu împrumut ori să faci investiţii.




Leu

Zona carierei este cea mai activată în această perioadă. Spune stop frământărilor şi învaţă să te bucuri de aceste zile!




Fecioară

Este o zi în care te poţi simţi devitalizat şi tocmai de aceea ai nevoie să-ţi încarci puţin bateriile. E bine să priveşti lucrurile în perspectivă şi să înţelegi că tot ceea ce se întâmplă este spre binele tău.




Balanţă

Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu prietenii. E adevărat că multe situaţii nu-ţi convin, că ţi-ai dori ca lucrurile să stea altfel, dar se pare că nu prea ai de ales.




Scorpion

Dacă nu iei nimic prea în serios, poţi vedea acum că viaţa are şi micile ei pete de aventură. Deciziile importante care privesc cariera e mai bine să fie amânate.




Săgetător

Astăzi pot reveni în prim plan nişte probleme care ţin de justiţie. Ai o chemare interioară spre independenţă, o dorinţă de a fi lăsat în pace.




Capricorn

Este posibil să apară plaţi urgente sau neprevăzute care te fac să intri în panică dacă nu ai banii necesari. Împăcarea cu ceilalţi şi relaxarea ar trebui să fie obiectivele tale.




Vărsător

Ai tendinţa de a fugi de lume, de a evada, de a te însingura. Fii ceva mai flexibil, acceptă şi alte puncte de vedere!




Peşti

Zona muncii şi sănătăţii poate fi destul de vulnerabilă astăzi. Socializarea e cea mai bună terapie acum pentru tine, cu cât mai mulţi, cu atât mai bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS