Horoscopul zilei de azi, 31 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 31 martie 2012

    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 31 martie 2012





Berbec

Nu prea eşti dispus să accepţi critici sau puncte de vedere diferite de ale tale. S-ar putea să revii asupra unor idei şi proiecte mai vechi pentru a le ajusta.




Taur

Astăzi poţi simţi sarcinile de serviciu ca fiind adevărate corvezi. Eşti dispus să ierţi unele greşeli ale prietenilor sau ţi se cere iertare.




Gemeni

S-ar putea ca reacţiile unor prieteni să-ţi frângă aripile. Ai timp să-ţi revizuieşti relaţiile, să faci curăţenie în anturaj, să reiei proiecte abandonate în trecut.




Rac

Evită extravaganţele, speculaţiile sau cheltuielile inutile. Poţi avea premoniţii, vise profetice, intuiţii puternice.




Leu

Ziua de astăzi poate fi aducătoare de emoţii, stres, agitaţie. Urmează o perioadă de revizuire a convingerilor, de aflare a unor adevăruri.




Fecioară

Se pare că tot sectorul financiar îţi dă cele mai multe bătăi de cap. Este o zi a reconcilierilor, împăcărilor, dizolvării unor conflicte persistente.




Balanţă

Comunicarea cu cei din jur pare să fie dificilă, drept pentru care, se recomandă multă înţelepciune. Ziua îţi poate aduce satisfacţii profesionale, bucurii legate de un proiect în care eşti implicat.




Scorpion

Evită polemicile şi încăpăţânarea. O zi care-ţi poate aduce experienţe frumoase, bucurii de la persoana iubită sau de la copii.




Săgetător

S-ar putea să priveşti cu o oarecare strângere de inimă viitorul sau schimbările iminente din zona profesională. Vei simţi că mai presus de toate este starea ta de bine, prin urmare e necesar să faci ceva pentru asta.




Capricorn

Tânjeşti foarte mult după atenţie, îţi doreşti să primeşti iubire. Este o zi în care ar fi bine să-ţi asculţi intuiţia în toate alegerile pe care le faci.




Vărsător

Probabil vei avea senzaţia că nu eşti ascultat şi sprijinit. Este momentul să ai încredere în cine eşti şi ce poţi să faci.




Peşti

Vei căuta sprijin la cei din jur, vei dori să ştii pe cine te poţi baza. Generozitatea şi altruismul care-ţi sunt caracteristice te vor ajuta să repari unele greşeli.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS