Horoscopul zilei de azi, 30 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 30 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 30 martie 2012




Berbec:
Probabil eşti nevoit să clarifici unele relaţii din viaţa ta. Acceptă fără să eziţi orice invitaţie legată de un eveniment.




Taur:
O zi destul de încordată la locul de muncă. Fii atent la un proiect mai vechi, care pare să stea pe o pojghiţă de gheaţă.




Gemeni:
Este posibil ca ziua de astăzi să accentueze nişte tensiuni existente în relaţia sentimentală. În următoarele zile, e posibil să ai mari surprize de la persoane din anturajul apropiat.




Rac:
Astăzi poţi conştientiza mult mai uşor ce-ţi place să faci. Ai în continuare şanse de câştig şi poţi beneficia de tot felul de oportunităţi.




Leu:
S-ar putea ca ziua să fie destul de agitată la nivel de comunicare. Nu e momentul să iei decizii pe termen lung.




Fecioară:
Acum poţi vedea foarte clar ce calităţi poţi exploata la tine. E nevoie să-ţi pui mintea şi creativitatea la treabă, pentru a găsi nişte soluţii ingenioase, în scopul de a-ţi spori eficienţa şi a-ţi îmbunătăţi rezultatele.




Balanţă:
Este posibil ca astăzi să fii ceva mai expansiv şi mai dispus să acorzi atenţie celor din jur. Unii nativi pot cunoaşte persoane fascinante.




Scorpion:
Poţi realiza că e momentul să faci schimbări fundamentale în cadrul echipei cu care lucrezi. Poţi vedea mai clar ce anume îţi lipseşte, ce măsuri ar fi necesare pentru a-ţi asigura stabilitatea de care ai nevoie.




Săgetător:
O zi plină de pasiune, în care poate lua naştere o idilă dacă eşti singur. Mentalul funcţionează foarte bine, aşa că acum e momentul să te ocupi de activităţi intelectuale.




Capricorn:
Aspectele formate azi pe cer te invită să-ţi asumi puterea şi autoritatea, să iei măsuri pentru viitorul şi stabilitatea ta profesională. Este momentul să conştientizezi de ce eşti în stare.




Vărsător:
Eşti tonic, optimist şi pus pe fapte mari. Este un moment favorabil pentru planificarea unei călătorii sau clarificarea unor relaţii.




Peşti:
Segmentul financiar ocupă un loc privilegiat în atenţia ta. Ziua de astăzi îţi oferă prilejul de a învăţa să ierţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS