Horoscopul zilei de azi, 23 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 23 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 martie 2012




Berbec:
O zi destul de delicată, mai ales din punct de vedere emoţional. Te gândeşti la bani, faci tot felul de calcule şi strategii, cauţi surse de finanţare pentru un proiect.




Taur:
Dacă lucrezi cu documente, fii atent unde le pui şi ce semnezi. Atenţie însă la relaţiile cu şefii, care pot fi încordate.




Gemeni:
Poate că nu e o idee prea bună să faci investiţii, achiziţii sau planuri în acest sens. Nu prea-ţi stă nimeni în cale, odată ce-ţi pui ceva în minte.




Rac:
Se pare că reuşitele profesionale pe care le urmăreşti cer destul de multă osteneală. Acum e momentul să-ţi faci cunoscute intenţiile şi ideile.




Leu:
S-ar putea să fie nevoie să sacrifici o parte din timp pentru a veni în ajutorul unei persoane apropiate din familie. Poţi primi propuneri nesperat de avantajoase, din punct de vedere material.




Fecioară:
Astăzi ar fi bine să eviţi pe cât posibil să faci afaceri cu prietenii. Nişte discuţii şi întâlniri programate pentru mâine îţi pot aduce răspunsurile pe care le aşteptai.




Balanţă:
O zi destul de încordată, mai ales în prima ei parte. Este o zi potrivită pentru valorizarea unor calităţi şi aptitudini.




Scorpion:
Este posibil ca astăzi să se dea peste cap nişte planuri de călătorie. Este momentul să iei iniţiativă în ce priveşte clarificarea unei relaţii cu o persoană dragă.




Săgetător:
Atenţie la sănătate, pentru că stomacul poate fi extrem de sensibil în aceste zile. E bine să fii cât mai discret, să păstrezi pentru tine unele veşti pe care le afli şi să aştepţi momentul potrivit pentru a te exprima.




Capricorn:
Poate că tinzi să te vezi prea mult prin ochii celorlalţi sau ai prea multe aşteptări. Ascultă doar cât şi ce vrei şi fii atent la interesele ascunse ale unor oameni din anturaj.




Vărsător:
Sarcinile profesionale ţi-ar putea părea astăzi copleşitoare. Vezi ce e mai important pentru tine în acest moment şi evită pe cât posibil compromisurile.




Peşti:
Bucuria de viaţă ţi-ar putea fi umbrită de nişte probleme financiare. Este momentul să iei iniţiativă, să faci ca lucrurile să se întâmple cum vrei tu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS