Horoscopul zilei de azi, 24 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: sâmbătă, 24 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 martie 2012




Berbec:
Probabil că astăzi tinzi să fii destul de capricios. Există şi tendinţa de a exagera şi de a deveni foarte radical şi de neînduplecat în deciziile tale.




Taur:
Este posibil să te îndoieşti de unele relaţii din viaţa ta. Ziua îţi poate aduce beneficii materiale nesperate.




Gemeni:
Ai şanse mari să primeşti tot felul de propuneri tentante. Este o zi în care apar la orizont oameni şi drumuri noi, idei şi proiecte îndrăzneţe.




Rac:
Încearcă să vezi lucrurile cu mai multă seninătate. Nu e nevoie decât de un dram de curaj, pentru a urma calea care ţi se arată.




Leu:
Se pare că eşti tentat să te izolezi, să meditezi, să priveşti de pe margine la ce se întâmplă în jurul tău. Este momentul să-ţi depăşeşti nişte limite, să fii tu însuţi şi să renunţi la compromisuri.




Fecioară:
Te poţi bucura de beneficii, mai ales materiale. Aspectele sunt frumoase, semn că poţi găsi sprijin la cei dragi.




Balanţă:
E foarte important să fii atent la atitudinea celorlalţi în raport cu tine. Relaţiile, parteneriatele şi colaborările sunt supuse transformărilor.




Scorpion:
Evită conflictele de la locul de muncă şi tensiunea interioară. Este momentul să-ţi valorizezi experienţa, cunoştinţele, abilităţile.




Săgetător:
Fii recunoscător pentru orice sprijin. Pentru unii nativi, ziua de astăzi poate însemna o nouă turnură într-o relaţie amoroasă.




Capricorn:
Fii îngăduitor cu cei care au limba mai ascuţită. E bine să fii discret, să ai răbdare, să aştepţi să vezi imaginea de ansamblu a unor neînţelegeri.




Vărsător:
Este posibil ca atmosfera la locul de muncă să fie destul de încordată astăzi. Fii atent la ce au ceilalţi să-ţi spună, fii deschis pentru noi relaţii.




Peşti:
Evită orice cheltuială impulsivă sau investiţie pripită. Fii gata să îmbrăţişezi noi oportunităţi, chiar dacă nu au legătură cu ce ai făcut până acum.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS