Horoscopul zilei de azi, 22 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 22 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 martie 2012




Berbec:
Astăzi e destul de greu să te oprească cineva din vorbit. Dacă ţi se închid nişte uşi în anumite domenii, lasă-le închise.




Taur:
Această zi te invită să-ţi conştientizezi talentele, să fii atent la posibilităţile noi de câştig financiar care se ivesc. Este momentul să începi nişte demersuri de vindecare a relaţiilor, trecutului, ataşamentelor.




Gemeni:
E foarte important să comunici deschis, să laşi oameni noi să intre în viaţa ta. Ai ocazia să conştientizezi ce vrei să faci cu viitorul tău şi care sunt relaţiile care te reprezintă.




Rac:
Visezi la un succes financiar şi profesional de proporţii. Această săptămână este foarte importantă în ce priveşte începutul unei schimbări de direcţie inevitabile.




Leu:
Te bucuri de încredere şi atenţie din partea prietenilor şi nu numai. Este momentul să laşi în urmă principiile învechite, să te detaşezi de tot ce nu te mai reprezintă, să recunoşti oportunităţile de schimbare a direcţiei.




Fecioară:
O zi importantă, mai ales din punct de vedere profesional. E momentul să renunţi la resurse materiale vechi şi să descoperi în jurul tău unele noi.




Balanţă:
Este o perioadă propice pentru orice fel de activitate care te poate ajuta să evoluezi. Eşti invitat să fii autentic şi să triezi relaţiile cu sânge rece.




Scorpion:
Astăzi poţi accesa nişte fonduri băneşti cu ajutorul partenerului sau poţi primi un bonus ca urmare a rezultatelor de la serviciu. Trăieşti totul cu intensitate maximă, ai parte de experienţe frumoase în ce priveşte o relaţie sentimentală sau derularea unui proiect creativ.




Săgetător:
Astăzi este vizată zona imaginii sociale, a relaţiilor, cooperării. Nimic nu va mai semăna cu ce a fost până acum, mai ales în domeniul sentimental, al relaţiei cu copiii.




Capricorn:
Eşti invitat la muncă şi eşti provocat să faci faţă mai multor sarcini în acelaşi timp. Schimbările se vor ţine lanţ, iar tu eşti determinat să te repozitionezi faţă de familie şi faţă de trecut.




Vărsător:
O zi pe care o poţi trăi după pofta inimii. Se anunţă schimbări în lanţ şi evenimente neaşteptate în ce priveşte relaţiile, deplasările, documentele.




Peşti:
Astăzi ar fi bine să stai cât mai departe de activităţi obositoare şi să acorzi mai mult timp sufletului tău. E posibil ca unele convingeri, mai ales în ce priveşte viitorul tău, să fie schimbate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS