Horoscopul zilei de azi, 21 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 21 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 martie 2012




Berbec:
Pentru tine, subiectele principale de astăzi sunt relaţiile parteneriale şi colaborările. Se pare că sunt lucruri neînţelese sau etape specifice unui proiect ce nu au fost parcurse corect la un moment dat.




Taur:
Se pare că astăzi ai multe treburi la serviciu. Relaţiile colegiale lasă mult de dorit şi bine ar fi să te bazezi doar pe tine.




Gemeni:
Cu toate că există tensiuni şi restricţii în privinţa relaţiilor sentimentale, reuşeşti să treci peste ele fără probleme. Cheful de distracţii şi aventuri te va face remarcat în anturaj.




Rac:
Pentru tine este o zi bună de a te ocupa de capitolele dragi ţie: casa şi familia. Curăţeniile generale, reamenajările de decor sau reparaţiile curente se pot face cu succes.




Leu:
Se pare că astăzi eşti mai mult pe drumuri. Întâlnirile şi dialogurile cu rudele sau prietenii apropiaţi pot fi frecvente.




Fecioară:
Poţi primi cadouri şi recompense mărunte, dar de folos. Se pare că ai noroc la banii şi bunurile altora.




Balanţă:
Tu eşti vedeta zodiacului astăzi. Ai energie suficientă de a te ocupa de tot ce doreşti. Însă cea mai bună variantă este de a te ocupa de propria persoană.




Scorpion:
Sunt posibile vise sau premoniţii legate de evenimentele şi oamenii din viaţa ta. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil.




Săgetător:
Prietenii şi protectorii îţi sunt în preajmă întreaga zi. Dialoguri, sfaturi, îndemnuri, toate vin către tine pentru a te ajuta să păşeşti în viaţă cu mai mult curaj.




Capricorn:
Astăzi, domeniul profesional îţi reţine atenţia. Se pare că există unele nemulţumiri din partea şefilor, legate de prestaţia ta într-un loc de muncă.




Vărsător:
Pentru tine, călătoriile în străinătate şi studiile pe termen lung alcătuiesc subiectele principale de astăzi.




Peşti:
Astăzi sunt momente bune de a te ocupa de chestiuni financiare ce vizează banii şi bunurile altora. Taxele, impozitele, datoriile de orice fel le poţi achita cu succes.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS