Horoscopul zilei de azi, 20 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 20 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 martie 2012




Berbec:
S-ar putea să fii tentat să vezi paiul din ochiul altuia şi să ignori bârna din ochii tăi. Te frămânţi pentru situaţia de la locul de muncă şi rişti să dai prea mult vina pe colegi.




Taur:
Ai şansa de a te afirma şi de a ieşi în faţă, aşa că nu e de preferat să rămâi pasiv. Fereşte-te să faci acte de caritate inutile sau să dedici prea mult timp persoanelor care nu merită atenţia ta!




Gemeni:
Parcă cineva trebuie să fie acum de vină pentru ceva ce ţi se întâmplă. Şi unde să găseşti victima cea mai potrivită dacă nu lângă casă?




Rac:
Parcă simţi nevoia să iei sub aripa ta un frate, o soră, un văr, un vecin, o rudă. Ai grijă să nu joci rolul intrusului şi să îţi oferi asistenta doar dacă e nevoie.




Leu:
Îţi exprimi nişte talente, te pui în valoare, numai că s-ar putea să nu te mulţumească ecourile primite din exterior.




Fecioară:
Chiar dacă eşti omul potrivit la locul potrivit, e bine să faci tot ceea ce depinde de tine din convingere personală şi nu pentru a primi în schimb laude şi onoruri.




Balanţă:
Ai mare grijă la funcţia biliară, la tot ceea ce ţine de abdomen, dar şi la stările de anxietate, pentru că predispoziţiile depresive pot merge chiar spre paranoia şi atacuri de panică.




Scorpion:
Unele aspiraţii sunt din ce în ce mai aproape de concretizare. Alte proiecte se dovedesc tot acum complet lipsite de fundament.




Săgetător:
Resimţi acum o serie de constrângeri care vin dinspre familie. Parcă ai o serie de iniţiative, numai că familia te sfătuieşte pe dos sau îţi impune nişte limitări.




Capricorn:
Accepţi cu greu punctul de vedere al celuilalt şi îţi e destul de greu să vizualizezi acum scenarii pozitive. Şi totuşi, tot ce trebuie să faci este să încerci să experimentezi şi altceva!




Vărsător:
E posibil să nu îţi convină ceva, să ţi se pară că se putea întotdeauna mai mult, că eşti chiar nedreptăţit.




Peşti:
E bine să fii sincer cu tine şi să îţi asumi partea de responsabilitate în orice relaţie! Evită să dai vina numai pe celălalt pentru tot ceea ce se întâmplă!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS