Horoscopul zilei de azi, 19 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 19 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 martie 2012




Berbec:
Te interesează beneficiile pe termen lung. Nevoia ta de a fi apreciat este la cote ridicate, aşa că tânjeşti după atenţie şi după declaraţii.




Taur:
Nu e exclus ca astăzi să primeşti veşti bune de departe. Ai şansa de a te afirma şi de a ieşi în faţă, aşa că nu e de preferat să rămâi pasiv.




Gemeni:
E posibil să fii nevoit să dispari fizic de lângă cei dragi cu scopul de a rezolva cine ştie ce probleme. Este o perioadă excelentă pentru odihnă.




Rac:
Poţi fi inspirat de succesul cuiva sau poţi cunoaşte o persoană cu care rezonezi din prima clipă. E bine să faci ceva care să simţi că îţi alină sufletul.




Leu:
Cineva îţi poate oferi pe tavă o idee. E bine să discuţi despre ce ai pe suflet, dar evită să te victimizezi!




Fecioară:
Poate fi de bun augur să te sfătuieşti cu partenerul de viaţă sau cu un colaborator, în privinţa unei investiţii. Abţine-te de la gesturi extravagante pentru a impresiona pe cineva!




Balanţă:
Este posibil să-ţi vină o idee în legătură cu o colaborare. Încearcă să te concentrezi mai mult pe ceea ce crezi şi simţi tu decât pe ceea ce vor şi aşteaptă alţii de la tine!




Scorpion:
Astăzi eşti foarte atent la felul în care te percep cei din jur. Evită în special consumul excesiv de sare!




Săgetător:
Îţi stă gândul la muncă şi la rezolvarea unor probleme legate de documente sau de relaţia cu un colaborator. E o zi potrivită să îţi revizuieşti priorităţile şi să te dedici mai mult persoanelor importante din viaţa ta.




Capricorn:
Unii Capricorni se pot lăsa purtaţi de valul iubirii. Stăpânirea de sine şi prestanţa de care dai dovadă îţi pot creşte cota de popularitate.




Vărsător:
Ai nevoie de ceva mai mult spaţiu şi de intimitate. S-ar putea să ai de ales între două idei, între două direcţii, între două drumuri.




Peşti:
Relaţiile sunt segmentul cel mai solicitant pentru tine. Atenţie la tendinţa de a-i manipula pe cei din jur şi de a fi posesiv.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS